facebook
Hvordan optimeres sundheden i organisationen?

29. jan. 2020

Hvordan optimeres sundheden i organisationen?

Hvordan opretholder I high performance gennem den rette kost?

Hvad bør I gøre for at optimere jeres sundhed? Og hvilke fordele kan der væreved at tage vare på sig selv? Ernærings- og performancevejleder Martin Kreutzer,uddyber i podcastennedenfor “SHOTGUN – Viden er noget, vi deler”, hvordan I kan optimere jeres livsstil og leve et high performance liv, uden at brænde ud, igennem den korrekte kost. Læs mere i dette nyhedsbrev og hør, hvordan I optimererjeres energi og skaber overskud.

Hvordan kan I optimere arbejdspladsen med et foredrag?

Med et foredragkan I få en bedre forståelse for, hvordan I skaber en god balance mellem den fysiske og mentale sundhed på arbejdspladen, så I kan optimere produktiviteten, overskuddet og sundheden. Vi har hos Youandx flere foredragsholdere, der kan inspirere jer til, hvordan I optimerer både jeres fysiske og mentale sundhed.

Af inspirerende eksperter har vi blandt andreMartin Kreutzer, der igennem anti-inflammatorisk kost, kan inspirere til, hvordan I spiser både krop og hjerne i form, hvilket han også uddyber i podcasten nedenfor. Yderligere Peter Bredsdorff-Larsen, tidligere træner for herrehåndboldlandsholdet, som ved, hvad der skal til, for at opnå vindermentalitet og resultater. Derudover Marie Kronquist, som går ind for sindsro, overskud og velvære igennem meditation og Daisy Løvendahl, der kan inspirere til, hvordan I skaber overskud og opretholder balancen. Herudover Thomas Markersen, psykolog og ekspert i arbejdsliv, der hjælper hele organisationen med at finde arbejdsglæden samt undgå stress ogCharlotte Bircow, Danmarks fitnessdronning, som har overlevet kampen mod kræft og kan inspirere jer til, hvordan man lever en sundere livsstil og opretholder viljestyrken.

Shotgun s2 #1 – Martin Kreutzer – High performance kost til et high performance liv

I sæsonpremieren af sæson 2 “SHOTGUN – Viden er noget vi deler”, kører Emil Thorup en tur med ernæringseksperten Martin Kreutzer, til en snak om high performance mad, energiforvaltning, og strategier til et high performance liv. Der bliver aflivet myter og givet gode råd til at optimere sit energiniveau i løbet af dagen. Et presserende spørgsmål melder sig hos Emil: Kan han blive ved med at indtage kæmpe mængder mayo? Lyt og se med her!

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative