facebookTillid og sikkerhed | Youandx

Tillid og sikkerhed

Som ekspert og kunde hos Youandx er du sikret et ordentligt produkt. Selvom vi arbejder digitalt, sørger vi for, at både kunde og eksperter får en god oplevelse med vores platform.

 1. Vi står inde for kvaliteten af vores eksperter
  Vi validerer alle vores eksperter og inspiratorer. For at blive en del af vores platform, skal eksperten og/eller inspiratoren igennem en screeningsproces, der sikrer, at vi holder det kvalitetsniveau, vi gerne vil have Vi validerer ud fra flere kriterier. Det sikrer, at du som kunde altid kan have tillid til det foredrag eller ydelse, du køber.
 2. Kommuniker og book direkte
  Book en ekspert og/eller inspirator, når det passer dig. Med vores digitaliserede platform er du aldrig mere end 4 steps væk fra at booke din næste ekspert. Du slipper for lange e-mailkorrespondancer og telefonsamtaler, der kan trække bookingen i langdrag. Ekspertens tilgængelighed og prisen for ydelsen er transparent, og kortbetaling foregår sikkert og med det samme.
 3. Book inden for 24 timer
  Du har mulighed for at booke en ekspert, når det passer dig – På alle timer af døgnet. Bookingen bekræftes inden for 24 timer i to trin. Med det samme får du en e-mail om, at du har foretaget en forhåndsreservation på eksperten. Dette gør, at eksperten er reserveret til dig, og ingen andre kan booke vedkomne. Inden for 24 timer får vi en bekræftelse fra foredragsholderen på, at bookingen kan gennemføres, og du får tilsendt en endelig bekræftelse på booking af foredraget og/eller ydelsen.
 4. Vi er her, hvis du har brug for hjælp
  Vi sidder altid klar ved telefonen, chatten eller mailen såfremt du skulle have brug for assistance. Vi tager os ligeledes af uforudsete udfordringer, der kan skabe problemer. I tilfælde af sygdom eller lignende hos eksperten, finder vi en løsning, så alle parter er tilfredse.
 5. Vi gør en ære i at finde det rigtige match
  Vi gør det nemt for dig at finde ud af, om eksperten er det rigtige match til jer, inden du booker.

  Profiler:
  Alle eksperter på Youandx har sin egen profil. På ekspertens eller inspiratorens profil er der beskrivelser af de ydelser eksperten tilbyder samt en biografi, hvor du har du mulighed for at læse mere om den pågældende ekspert inden, du vurderer, om I er et potentielt match.

  Ratings:
  Vi har altid synlige ratings på vores eksperter. Vi beder alle kunder, der har booket en ekspert eller inspirator om at give en rating af deres oplevelse efter arrangementet. Det er kun muligt for kunder at rate en ekspert, såfremt de har foretaget en reservation. På denne måde sikrer vi, at vores ratings er reelle.

  Direkte chat:
  Med vores chat-funktion, kan du stille eksperten spørgsmål om et foredrag eller ydelse på forhånd. På den måde sikres du, at I er i overensstemmelse om arrangementets formål, tema og andre praktiske anliggender.
 6. Eksperter på abonnementsordning:
  For dig som kunde er det gratis at benytte vores platform og booke eksperter herigennem. Det betyder, at vi har fjernet transaktionsomkostninger på ca. 20%. Vi tager et servicegebyr på 3%, Dette hjælper os med at drive vores platform og med at tilbyde services som f.eks. support. Det er inkl. moms.Der er ingen skjulte gebyrer og dette vil altid fremgå af bookingen, og det endelige beløb inden der betales.
 7. Eksperter på transaktionsordning:
  Nogle eksperter og inspiratorer ønsker at ligge hos Youandx på transaktion. I disse tilfælde betyder det, at vi tager et transaktionsgebyr FRA eksperten – ikke fra kunden. Vores betaling udgør 20% af det pågældende beløb.Eksempelvis vil et foredrag til DKK 5.500 give foredragsholderen et udbytte på DKK 4.400 Det vil fremgå af alle bookinger, og dermed ingen skjulte gebyrer eller ekstraudgifter. Det betyder, at det fortsat er 0% i transaktionsgebyr for dig som kunde. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os her.