Vi har gjort det nemt at være foredragsholder

Vi gør din arbejdsdag nemmere. Få direkte kontakt med potentielle kunder og boost din forretning. Det har aldrig været lettere at være foredragsholder.

Udfyld en uforpligtende ansøgning

Som foredragsholder hos Youandx får du:

Hos Youandx er det enkelt, transparent og tilgængeligt for både eksperter, inspiratorer og kunder at møde hinanden og skabe det perfekte match.

Hele omsætningen tilfalder dig

0% i provision

Vi tager intet booking-gebyr, hvilket betyder, at du selv beholder hele din omsætning. Vi har desuden automatiseret fakturaudsendelse og opkrævning af betaling, så du kan fokusere på dét, du er bedst til.

Boost din forretning
Macbook Pro Statistik
iPhone chat

Direkte kontakt

Ingen forstyrrende mellemled

Hos os kommer du i direkte kontakt med din kunde og vice versa. Det vil sige, at I aftaler præcis det indhold og den form, som er optimal for begge parter. Sådan sikrer vi, at det du leverer matcher kundens behov.

Booking 24/7/365

Vi respekterer både din og dine kunders tid

Dine kunder kan altid lade sig inspirere af dine foredrag, workshops, 1:1 rådgivning og andre formidlingsydelser. I modsætning til de traditionelle formidlingsbureauer kan vi som de eneste i Danmark tilbyde, at du kan bookes direkte alle ugens dage. Du får besked med det samme, når en kunde ønsker at komme i kontakt med dig. Vi har gjort det simpelt for dine kunder og dermed forkortet unødig ventetid.

Macbook Pro Forside
iPhone overblik

Saml hele din forretning ét sted

Fuld kontrol over dine ydelser og bookinger

Få fuldt overblik over din forretning med eget log-in og personliggør din profil med intelligente værktøjer. Prissæt selv dine formidlingsydelser, se nye forespørgsler, som du nemt kan acceptere eller afslå og hold styr på dine kommende begivenheder.

Se features og fordele

Boost din forretning

Professionel markedsføring

Vi klarer alt der har med markedsføring af dig at gøre. Når din profil er aktiveret, opsætter vi Google Ads for dig, så du er synlig de rigtige steder. Vi udvider kendskabsgraden til dig og din forretning via vores nyhedsbrev og sociale medier. Vi har allieret os med eksterne PR- og marketingbureauer, der er spydspids for at eksponere og udbrede kendskabet til Youandx og ikke mindst kaste lys på alle vores professionelle eksperter og inspiratorer som dig. Vi deler de større tiltag direkte med dig og forhåbentlig får du også selv øje på opmærksomheden på de digitale medier.

Få tryghed hele vejen

Vi har styr på GDPR og dine kontrakter

Vi sikrer, at dine aftaler er bindende og har allerede klaret alt juridisk for dig. Du kan tilgå dine aftaler og korrespondancer med kunden direkte på platformen. For at sikre, at vi behandler personfølsom data på den korrekte måde ift. aktuel lovgivning, samarbejder vi med et hold af GDPR- og juraspecialister, som holder os opdateret på regler og trusselsanalyser samt udarbejder gældende kontrakter ifm. booking og afholdelse af foredrag og events.

En hurtigvoksende platform

Mere end 400 eksperter fra ind- og udland

På vores platform finder du udelukkende de bedste formidlere inden for deres felt og de er alle personligt validerede af os. Sådan sikrer vi, at vi kan stå inde for kvaliteten. Er du kvalificeret til at ligge hos os, bliver du en del af en stor og voksende platform med ligesindede eksperter.

Se priser

Features og fordele

Features

Administrer din profil og ydelser

Få fuldt overblik over din forretning med eget log-in og personliggør din profil med intelligente værktøjer. Prissæt selv dine formidlingsydelser, se nye forespørgsler, som du nemt kan acceptere eller afslå og hold styr på dine kommende begivenheder. Bookinghåndtering Accepter eller afvis dine bookingforespørgsler direkte igennem platformen. Automatisk opkrævning af betaling Vi sikrer, at dine aftaler er bindende og har allerede klaret alt juridisk for dig. Du kan tilgå dine aftaler og korrespondancer med kunden direkte på platformen. Vi har automatiseret fakturaudsendelse og opkrævning af betaling, så du kun skal foretage dig dét, du er bedst til.

Bookinghåndtering

Accepter eller afvis dine bookingforespørgsler direkte igennem platformen.

Automatisk opkræving af betaling

Vi sikrer, at dine aftaler er bindende og har allerede klaret alt juridisk for dig. Du kan tilgå dine aftaler og korrespondancer med kunden direkte på platformen. Vi har automatiseret fakturaudsendelse og opkrævning af betaling, så du kun skal foretage dig dét, du er bedst til.

Fordele

Personlig validering

Igennem personlig validering, sikrer vi, at kun de bedste formidlere kan blive en del af Youandx.

0% i provision

Vi tager intet i provision, hvilket betyder, at du selv beholder hele din omsætning.

Google Ads

Du behøver ikke at bekymre dig om markedsføring på google. Vi samarbejder med Google Ads specialister, så vi sikrer, at du er markedsført bedst muligt. 10% af dit abonnement går til søgeannoncer på Google.

SoMe- og nyhedsbrev-eksponering

Vi markedsfører dig på vores sociale medier herunder vores ugentlige nyhedsbrev.

Support

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Såfremt du har brug for assistance, tilbyder vi ubegrænset support.

Bemærk

Ovenstående features og fordele udvides løbende i takt med, at platformen udvikles og nogle af førnævnte features er eksklusive ift. kommende abonnementsløsninger.

Priser

For at blive en del af Youandx‘ platform skal du først valideres. Dette sker i to trin. Vi beder dig først udfylde en ansøgning, hvorefter vores Head of Customer Success vil kontakte dig.

Onboarding

2.000 DKK ekskl. moms

Såfremt du lever op til vores krav, opkræves du et engangsbeløb á 2.000 kr. ekskl. moms. Beløbet trækkes, når du modtager dit log-in til platformen.

Kick-starter abonnement

695 DKK ekskl. moms / md

Dit abonnement træder i kraft så snart onboardingen er afsluttet. Samme dag opkræves du 695 kr. ekskl. moms og herefter med en måneds mellemrum. Abonnementet kan til enhver tid opsiges med løbende periode plus tre måneders varsel.