Vi har gjort det enkelt at være foredragsholder

Vi er til dig, der vil have succes som ekspert. Til dig, der vil slippe for administrativt bøvl og have overblik over hele din formidlingsforretning ét sted. Med Youandx får du smarte redskaber til at fremvise dine evner og kompetencer, så du kan gro din karriere.

Start din gratis prøveperiode

Vi har gentænkt formidlingsbranchen

Efter 25 års erfaring i formidlingsbranchen har vi valgt at gentænke formidling. Vi er trætte af bureauer, der agerer smagsdommere og et uigennemskueligt marked med skjulte gebyrer. Vi er en platform, der forbinder dig direkte med dine kunder helt uden mellemled.

Start din gratis prøveperiode

Sådan har vi gjort det enkelt

Skabt til at fremhæve dine kompetencer

Vores platform giver dig redskaberne

Få direkte kontakt til dine kunder

Chat direkte via vores integrerede chatsystem

Slut med administrativt bøvl

Vi står for alt, der indebærer administration

Det eneste dashboard du har brug for

Få det fulde overblik over din forretning

Innovativt ratingsystem

Få ratings fra alle blandt publikum

Opgrader og få markedsføring med i købet

Vi udvider din kendskabsgrad

Sådan fungerer det

Det er faktisk ret simpelt

Priser

Vi har en løsning til dig

Skabt til at fremhæve dine kompetencer

Vores platform giver dig alle de redskaber du skal bruge til at præsentere dine evner, kompetencer og erfaringer. Via din profil kan du beskrive dig selv, oprette og prissætte unikke ydelser, vise ratings, samt uploade billeder og videoer. Alt dette gør det muligt for potentielle kunder at møde dig - før de har mødt dig.

Prøv Youandx gratis nu
Decorative

direkte kontakt til dine kunder

Chat direkte med dine kunder via vores integrerede chatsystem. Al kommunikation foregår mellem jer, så I sammen kan aftale rammerne for eventet. Hvis der er behov for det, kan du sende skræddersyede tilbud til den enkelte kunde. Få fuldt overblik over dine korrespondancer og tilgå dem direkte.

Decorative

Slut med administrativt bøvl

Du kan trygt lade os stå for alt, der har med kontrakter og handelsbetingelser at gøre. Vi sørger for at udsende faktura og opkræve betaling. Så får du friheden til at have fokus på dét, du brænder for. Du behøver faktisk ikke din egen hjemmeside mere, da Youandx kan det samme og meget mere.

Decorative

Det eneste dashboard du har brug for

Få det fulde overblik over din forretning i dit eget personlige dashboard. Vi har gjort det overskueligt at se nye forespørgsler, som du nemt kan acceptere eller afslå. Med den integrerede kalenderfunktion kan du synkronisere dit dashboard med egen kalender og holde styr på dine afholdte og kommende begivenheder.

Decorative

Innovativt ratingsystem

Som de eneste i branchen, giver vi dig mulighed for at indhente ratings i mere end én forstand. Vores ratingsytem giver dig mulighed for at se ratings fra både publikum og booker. Samtidigt får du værdifuld indsigt i, hvilke steder du kan optimere ift. din levering og din samarbejdsevne. Smart ikk'?

Decorative

Opgradér og få markedsføring med i købet

Med vores Pro- og Premiumpakke klarer vi markedsføringen af dig. Når din profil er aktiveret, opsætter vi Google Ads for dig, så du er synlig de rigtige steder. Vi udvider også kendskabsgraden til dig via vores nyhedsbrev og sociale medier. Du får samtidig mulighed for at oprette flere ydelser og meget mere!

Decorative

Sådan fungerer det

Det er ret simpelt

1. Opret en gratis profil

Som ny ekspert på Youandx har du mulighed for at oprette en helt og aldeles gratis profil, som giver dig adgang til hele vores platform i 30 dage. Og du kan selvfølgelig kvit og frit opsige dit abonnement i hele prøveperioden.

2. Opsæt din profil

Umiddelbart efter din oprettelse vil du modtage en mail med dine login-oplysinger. Herefter kan du gå i gang med at udfylde din profil, skrive beskrivelse af dig, uploade profilbillede, oprette din første ydelse og meget mere!

3. Del din viden

Når din profil er køreklar, bliver du synlig på Youandx og virksomheder kan nu gå ind og læse om dig og se, hvilke ydelser du tilbyder. Del nemt din profil med dit netværk og forløs dit fulde potentiale.

Lad os komme i gang!

Priser

Premium

Kontakt os for pris

Kontakt os
 • Personligt dashboard
 • Ubegrænset ydelser
 • Ratings
 • Automatisk fakturering
 • Personlig validering
 • Markedsføring
 • PA-arbejde
Populær

Pro

695,00 DKK / md. ekskl. moms

Prøv gratis
 • Personligt dashboard
 • Op til 6 ydelser
 • Ratings
 • Automatisk fakturering
 • Personlig validering
 • Markedsføring
 • 0% i provision

Starter

195,00 DKK / md. ekskl. moms

Prøv gratis
 • Personlig dashboard
 • Op til 4 ydelser
 • Ratings
 • Automatisk fakturering
 • 10% i provision
Sammenlign abonnementer

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i tvivl om hvilket abonnement, der passer bedst til din forretning eller har andre spørgsmål, kan du fange os i hverdage 09:00 - 16:00 eller sende os en mail. Vil du onboardes på Youandx? Book et møde med Maybritt “My” Schlyter, Head of Customer Success som hjælper dig godt fra start.

Book et møde med "My"
Decorative