facebook
Decorative

Vi har gjort det enkelt at være foredragsholder

Med et Youandx-abonnement får du smarte redskaber til at fremvise dine evner og kompetencer, så du kan gro din karriere og få succes som ekspert.

Indtast din email og prøv Youandx gratis i 30 dage. Det er helt uforpligtende og uden bindingsperiode.

Sådan fungerer det

Det er ret simpelt

1. Opret en profil

Som ny ekspert på Youandx har du mulighed for at oprette en helt og aldeles gratis profil, som giver dig adgang til vores platform i 30 dage. Og du kan selvfølgelig kvit og frit opsige dit abonnement i hele prøveperioden.

2. Opsæt din profil

Umiddelbart efter din oprettelse modtager du en mail med dine login-oplysinger. Herefter kan du gå i gang med at udfylde din profil, skrive din beskrivelse, uploade profilbillede, oprette din første ydelse og meget mere!

3. Del din viden

Når din profil er køreklar, bliver du synlig på Youandx og virksomheder kan nu gå ind og læse om dig og se, hvilke ydelser du tilbyder. Del nemt din profil med dit netværk og forløs dit fulde potentiale.

Lad os komme i gang!

Skabt til at fremhæve dine kompetencer

Vores platform giver dig alle de redskaber, du skal bruge til at præsentere dine evner, kompetencer og erfaringer. På din profil kan du beskrive dig selv, oprette og prissætte unikke ydelser, vise ratings, samt uploade billeder og videoer. Alt dette gør det muligt for potentielle kunder at møde dig - før de har mødt dig.

Prøv Youandx gratis nu
Decorative

direkte kontakt til dine kunder

Chat direkte med dine kunder via vores integrerede chatsystem. Al kommunikation foregår mellem jer, så I sammen kan aftale rammerne for eventet. Hvis der er behov for det, kan du sende skræddersyede tilbud til den enkelte kunde. Få fuldt overblik over dine korrespondancer og tilgå dem direkte.

Decorative

Slut med administrativt bøvl

Du kan trygt lade os stå for alt, der har med kontrakter og handelsbetingelser at gøre. Vi sørger for at udsende faktura og opkræve betaling. Så får du friheden til at have fokus på dét, du brænder for. Du behøver faktisk ikke din egen hjemmeside mere, da Youandx kan det samme og meget mere.

Decorative

Det eneste dashboard du har brug for

Få det fulde overblik over din forretning i dit eget personlige dashboard. Vi har gjort det overskueligt at se nye forespørgsler, som du nemt kan acceptere eller afslå. Med den integrerede kalenderfunktion kan du synkronisere dit dashboard med egen kalender og holde styr på dine afholdte og kommende begivenheder.

Decorative

Innovativt ratingsystem

Som de eneste i branchen, giver vi dig mulighed for at indhente ratings i mere end én forstand. Vores ratingsytem giver dig mulighed for at se ratings fra både publikum og booker. Samtidigt får du værdifuld indsigt i, hvilke parametre du kan optimere ift. din levering og din samarbejdsevne. Smart ikk'?

Decorative

Opgradér og få markedsføring med i købet

Med vores Pro- og Premiumpakke klarer vi markedsføringen af dig. Når din profil er aktiveret, opsætter vi Google Ads for dig, så du er synlig de rigtige steder. Vi udvider også kendskabsgraden til dig via vores nyhedsbrev og sociale medier. Du får samtidig mulighed for at oprette flere ydelser og meget mere!

Decorative

Er du klar til at tage skridtet? Skriv din email og få 30 dages gratis adgang til platformen i dag.

Skal jeg hjælpe dig?

Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til din forretning eller har andre spørgsmål? Book et uforpligtende møde med mig, så hjælper dig godt fra start.

Ser frem til at tale med dig.

Maybritt "My" Schlyter

Book et møde med "My"
Decorative