- 0% i provision
Behold din omsætning

Vi tager intet booking-gebyr, hvilket betyder, at du selv beholder hele din omsætning. Vi har desuden automatiseret fakturaudsendelse og opkrævning af betaling så du kun skal foretage dig dét, du er bedst til.

Send en uforpligtende ansøgning
Macbook Pro statistik
Macbook Pro Google

Markedsføring og
automatiserede annoncer

Vi klarer alt det der har med markedsføring af dig at gøre. Når din profil er aktiveret, opsætter vi Google Ads for dig, så du er synlig de rigtige steder. Vi sørger for, at kendskabsgraden til dig og din forretning, bliver udvidet.

Styrk din kendskabsgrad

Saml hele din
forretning ét sted

Få fuldt overblik over din forretning med eget log-in og personliggør din profil med intelligente værktøjer. Prissæt selv dine formidlingsydelser, se nye forespørgsler, som du nemt kan acceptere eller afslå og hold styr på dine kommende begivenheder.

Få fuldt overblik
Iphone overblik
Iphone chat

Vi har styr på GDPR
og alle dine bookinger

Vi sikrer, at dine aftaler er bindende og har allerede klaret alt juridisk for dig. Du kan tilgå dine aftaler og korrespondancer med kunden direkte på platformen.

Få tryghed hele vejen

En platform
med kvalitetssikring

Er du professionel formidler og vil ligge blandt ligesindede? Vores platform er et sted for udelukkende de dygtigste eksperter inden for sit felt. Igennem personlig validering, sikrer vi kvaliteten af de formidler og inspiratorer der kan blive en del af Youandx.

Se prisen
Macbook Pro forside

Skal du være med på Youandx-rejsen?

Send en uforpligtende ansøgning

Styrk din kendskabsgrad

Vi har allieret os med eksterne PR- og marketingbureauer, der er spydspids for at eksponere og udbrede kendskabet til Youandx’, og ikke mindst kaste lys på alle vores professionelle eksperter og inspiratorer som dig. Vi deler de større tiltag direkte med dig og forhåbentlig får du også selv øje på opmærksomheden på de digitale medier samt pressen.

Få fuldt overblik

Features

Administrer din profil og ydelser

Få fuldt overblik over din forretning med eget log-in og personliggør din profil med intelligente værktøjer. Prissæt selv dine formidlingsydelser, se nye forespørgsler, som du nemt kan acceptere eller afslå og hold styr på dine kommende begivenheder.

Bookinghåndtering

Accepter eller afvis dine bookingforespørgsler direkte igennem platformen.

Automatisk opkræving af betaling

Vi sikrer, at dine aftaler er bindende og har allerede klaret alt juridisk for dig. Du kan tilgå dine aftaler og korrespondancer med kunden direkte på platformen. Vi har automatiseret fakturaudsendelse og opkrævning af betaling, så du kun skal foretage dig dét, du er bedst til.

Fordele

Personlig validering

Igennem personlig validering, sikrer vi, at kun de bedste formidlere kan blive en del af Youandx.

0% i provision

Vi tager intet i provision, hvilket betyder, at du selv beholder hele din omsætning.

Google Ads

Du behøver ikke at bekymre dig om markedsføring på google. Vi samarbejder med Google Ads specialister, så vi sikrer, at du er markedsført bedst muligt. 10% af dit abonnement går til søgeannoncer på google

SoMe- og nyhedsbrev-eksponering

Vi makedsfører dig på vores sociale medier herunder vores ugentlige nyhedsbrev.

Support

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Såfremt du har brug for assistance, tilbyder vi ubegrænset support.

Bemærk

Ovenstående features og fordele vil løbende blive udvidet i takt med at at vi udvikler på platformen og nogle af disse vil være eksklusive ift. kommende abonnementsløsninger

Få tryghed hele vejen

For at sikre at vi behandler personfølsom data på den korremte måde ift. lovgivninger, har vi valgt at samarbejde med et hold af GDPR- og juraspecialister, som holder os opdateret om nye regler og aktuelle trusselsanalyser, samt udarbejder vores kontrakter ifbm. booking og afholdelse af foredrag og events.

Om prisen

For at blive en del af Youandx‘ platform skal du først valideres. Dette sker i to trin. Vi beder dig først udfylde en ansøgning, hvorefter vores Customer Success Manager vil kontakte dig.

Onboarding

2.000 DKK ekskl. moms

Såfremt du lever op til vores krav, opkræves du et engangsbeløb á 2.000 kr. ekskl. moms. Beløbet trækkes først når du har færdiggjort din profil, og er oprettet på platformen.

Kick-starter abonnement

449 DKK ekskl. moms / md

Dit abonnement træder i kraft så snart onboardingen er afsluttet. Samme dag opkræves du 449 kr. ekskl. moms, og igen med en måneds mellemrum. Abonnementet kan til enhver tid opsiges med løbende måned plus en måneds varsel.