facebookKunde hos Youandx | Youandx

Kunde hos Youandx

Som kunde hos Youandx får du en service, der ikke findes andre steder. Vi har transparente priser, direkte booking 24 timer i døgnet og priser fra DKK 5.500 ex.moms og vi gør det nemt og convenient for dig at finde din næste ekspert eller inspirator.

Ekspertviden og inspiration – Tilgængelig, når det passer dig

Vi har skabt en platform til dig, der gør, at du kan booke dine eksperter og inspiratorer hurtigt, nemt og bekvemt, når det passer dig. Vi har håndplukket og valideret nogle af de skarpeste specialister og foredragsholdere i Danmark, der kan bookes til både foredrag, workshops, rådgivning og mere til – alt efter, hvad den pågældende ekspert udbyder.Vi gør det muligt for dig at danne et indtryk over dine muligheder, hvor du selv kan sammensætte den optimale løsning og være i direkte dialog med eksperter og inspiratorer, så vi sammen sikrer, at I er et perfekt match.

Vores eksperter og inspiratorer er kun ét klik væk. Vi har gjort det let og sikkert for digat booke din næste ekspert eller inspirator – og hvis du er i tvivl, sidder vi klar til at hjælpe dig på telefonen eller på vores direkte chat.

Book en ekspert inden for lige netop dét emne, du ønsker

Du kan søge på dit ønskede emne, så du finder de eksperter og inspiratorer, der er førende inden for det område, du har brug for viden og inspiration i.Vi har nøje udvalgt 15 hovedkategorier, som vores inspiratorer og eksperter er inddelt under. Det har vi gjort for at gøre det nemt for dig at finde den ekspert, der rammer dit ønskede emne så præcist som muligt. På den måde finder du hurtigt en spændende foredragsholder inden for det emne, du søger inspiration om.

Ingen bøvl med kontrakter, vi har klaret alt juridisk for dig

Hos Youandx skal der ikke sendes kontrakter frem og tilbage for at foretage en booking. Foredragsholderen godkender skriftligt, at bookingen træder i kraft, og hermed forpligter de sig til at overholde bookingens vilkår. Når det sker, sender vi en endelig bekræftelse til kunden, der fungerer som både kvittering og bevis på køb.

2 typer foredrag – appetizers og skræddersyede

Vi arbejder i Youandx med to forskellige typer foredrag. Vores appetizer-foredrag, og vores skræddersyede foredrag.

Appetizer-foredraget er den type foredrag, der er sammensat særligt til Youandx. Det kan vare mellem 20 og 60 minutter, og det fungerer som en kort indføring til den pågældende eksperts ekspertiseområde. Derfor koster det heller ikke lige så meget som et skræddersyet foredrag. Appetizer- foredraget skræddersys ikke til den enkelte begivenhed. Ønskes dette, anbefaler vi at købe et skræddersyet foredrag.

De skræddersyede foredrag er ”hele pakken”. Her får du eksperten eller inspiratorens fuldstændige foredrag omkring deres ekspertiseområde som skræddersyes til begivenheden, målgruppen, anledningen og andet, der måtte ønskes. Varigheden af foredraget kan variere efter jeres ønsker.

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os her eller ringe til os på tlf.: +45 70 200 449