facebook

Foredragsholder hos Youandx

Er du professionel formidler og vil ligge blandt ligesindede? Vores platform er et sted for udelukkende de dygtigste eksperter inden for sit felt. Igennem personlig validering, sikrer vi, at kvaliteten kun de bedste kan blive en del af Youandx.

Saml hele din forretning ét sted. Få fuldt overblik over din forretning med eget log-in og personliggør din profil med intelligente værktøjer. Prissæt selv dine formidlingsformater (ydelser), se nye forespørgsler, som du nemt kan acceptere eller afslå og hold styr på dine kommende begivenheder.

0% i provision – Du beholder hele omsætningen. Vi tager intet gebyr, hvilket betyder, at du selv beholder hele din omsætning. Vi har desuden automatiseret fakturaudsendelse og opkrævning af betaling så du kun skal foretage dig dét, du er bedst til.

Vi håndhæver dine aftaler og sikrer, at der er styr på GDPR. Vi sikrer, at dine aftaler er bindende og har allerede klaret alt juridisk for dig. Du kan tilgå dine aftaler og korrespondancer med kunden direkte på platformen.

Automatiseret annoncering og markedsføring. Vi klarer alt, der har med markedsføring af dig at gøre. Når din profil er aktiveret, opsætter vi Google Ads for dig, så du er synlig på hele internettet. Vi sørger for, at kendskabsgraden til dig og din forretning, bliver udvidet.

I Youandx kan man som foredragsholder have to typer foredrag. Et appetizer foredrag og et skræddersyet foredrag. Appetizer foredraget sammensættes særligt til denne platform. Det kan vare mellem 15 og 60 minutter, og det fungerer som en indføring til dit ekspertiseområde. Derfor koster det heller ikke lige så meget som det skræddersyede foredrag. Appetizer foredraget skal ikke skræddersys til den enkelte begivenhed, men det kan bruges som en intro til din ekspertise, der skal inspirere kunden. Den anden type foredrag, det skræddersyede foredrag, er det fulde foredrag. Her folder du dit ekspertiseområde ud, skræddersyr foredraget efter kundens ønsker og giver kunden en fuldendt oplevelse af et givende og inspirerende foredrag. Derfor kan det også have en anden pris end appetizer foredraget, der ligger fast på forhånd.

Udtalelse fra foredragsholder Kristian Koch: ”Jeg er altid på mærkerne når andre skal repræsentere mig og mine ydelser. Men jeg må sige at samarbejdet med Youandx har været fremragende. Det første job de formidlede var på alle leder og kanter en fantastisk oplevelse.”

Ønsker du at blive foredragsholder hos Youandx? Ansøg her.