Book foredrag om Fremtid

Hvad byder fremtiden på? Hvad enten det er bitcoins, sikring af din virksomhed, ledelse eller noget helt fjerde, har Youandx en foredragsholder der belyser emner herunder og som kan hjælpe med at sikre dig og din fremtid!


Et foredrag omhandlende fremtiden, kan vinkles præcis som I ønsker. Hvis I har specifikke ønsker til et foredrag, er der mulighed for at skræddersy så det tilpasses til jer. Se vores udvalg herunder, book en foredragsholder direkte eller ring og hør nærmere – helt uforpligtende. Alle vores foredragsholdere er personligt screenet og valideret, så vi kan stå inde for hver og en. Uanset hvilken type arrangement i mangler en foredragsholder til, har vi en speaker, der henvender sig til jer.

Direkte kommunikation

Vi forbinder vores videnseksperter og kunder gennem direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled.

Gennemskuelige priser

Vi har skabt en platform med fuld åbenhed og gør op med et ikke-transparent marked, så du ved, hvad du betaler for.

Kun validerede eksperter

Igennem personlig validering sikrer vi kvaliteten af de formidlere og inspiratorer, der kan blive en del af Youandx.

Nogle af vores kunder

DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative
DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative

Sådan fungerer det

Decorative

Vælg et emne eller en specifik foredragsholder

Søg direkte efter en vidensekspert eller lad dig inspirere ved at vælge et emne og dyk ned i hundredvis af foredragsholdere. Vi finder gerne den rette ekspert til jeres event. Udfyld formularen eller ring til os på +45 70 200 449.

Send en 100% gratis og uforpligtende forespørgsel

I vores oversigt over foredrag kan du læse om vores eksperter og deres foredrag samt på forhånd se en estimeret pris. Når du har fundet et foredrag, der matcher dine behov, kan du sende en gratis og uforpligtende forespørgsel. Vi garanterer svar inden for 24 timer.

Decorative
Decorative

Bekræft din booking og se frem til at opleve foredraget.

Når foredragsholderen har accepteret din forespørgsel, modtager du en mail, hvori du skal bekræfte din booking. Din booking gennemføres ved at betale igennem et sikkert betalingslink. Din booking er herefter endeligt bekræftet og I kan se frem til at blive beriget med ny viden og inspiration.