Book foredrag om Fokus

For at kunne præstere optimalt og yde sit bedste, er det vigtigt at kunne holde fokus. Om det er fokus i hverdagen, fokus på dit aktuelle mål eller noget helt tredje, kan du, ved at klarlægge hvad der er vigtigt at fokusere på, præstere dit maksimale og udnytte din tid korrekt.


At bevare fokus og arbejde mod sine mål er en egenskab, der kan tilegnes. Men hvordan styrker du dit fokus bedst, og på den måde sørger for at optimere din præstationsevne? Et foredrag om fokus, kan styrke effektiviteten internt såvel som eksternt på arbejdspladsen.


Hos Youandx har vi flere foredragsholdere, der kan give dig inspiration til, hvor du bedst placerer dit fokus – uanset om det er i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng, samt hvordan du holder motivationen høj. Book et foredrag direkte, se vores udvalgte foredragsholdere nedenfor eller ring og hør nærmere – helt uforpligtende.

Direkte kommunikation

Vi forbinder vores videnseksperter og kunder gennem direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled.

Gennemskuelige priser

Vi har skabt en platform med fuld åbenhed og gør op med et ikke-transparent marked, så du ved, hvad du betaler for.

Kun validerede eksperter

Igennem personlig validering sikrer vi kvaliteten af de formidlere og inspiratorer, der kan blive en del af Youandx.

Nogle af vores kunder

DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative
DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative

Sådan fungerer det

Decorative

Vælg et emne eller en specifik foredragsholder

Søg direkte efter en vidensekspert eller lad dig inspirere ved at vælge et emne og dyk ned i hundredvis af foredragsholdere. Vi finder gerne den rette ekspert til jeres event. Udfyld formularen eller ring til os på +45 70 200 449.

Send en 100% gratis og uforpligtende forespørgsel

I vores oversigt over foredrag kan du læse om vores eksperter og deres foredrag samt på forhånd se en estimeret pris. Når du har fundet et foredrag, der matcher dine behov, kan du sende en gratis og uforpligtende forespørgsel. Vi garanterer svar inden for 24 timer.

Decorative
Decorative

Bekræft din booking og se frem til at opleve foredraget.

Når foredragsholderen har accepteret din forespørgsel, modtager du en mail, hvori du skal bekræfte din booking. Din booking gennemføres ved at betale igennem et sikkert betalingslink. Din booking er herefter endeligt bekræftet og I kan se frem til at blive beriget med ny viden og inspiration.