Book foredrag om Big Data

Big data er et begreb, der dækker over de store virksomheder, der hovedsageligt lever af at indsamle og bruge data. Den største big data spiller er uden tvivl Google, der konsekvent indsamler enorme mængder data om internetbrugeres adfærd, søgevaner osv. Denne data bliver f.eks. brugt til at levere målrettede reklamer og vise indhold, man sandsynligvis kan lide. Det sidste har medført, hvad man kan kalde for en filter boble, der betyder, at der kun bliver vist resultater der stemmer overens med f.eks. ens politiske holdninger. Dette medfører et forvrænget billede af, hvordan ’virkeligheden uden for ens boble’ reelt ser ud.


Big data kan være et ekstremt nyttigt værktøj for erhvervsdrivende, specielt til brug i marketing. Book en big data ekspert til et foredrag hos Youandx.

Direkte kommunikation

Vi forbinder vores videnseksperter og kunder gennem direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled.

Gennemskuelige priser

Vi har skabt en platform med fuld åbenhed og gør op med et ikke-transparent marked, så du ved, hvad du betaler for.

Kun validerede eksperter

Igennem personlig validering sikrer vi kvaliteten af de formidlere og inspiratorer, der kan blive en del af Youandx.

Nogle af vores kunder

DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative
DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative

Sådan fungerer det

Decorative

Vælg et emne eller en specifik foredragsholder

Søg direkte efter en vidensekspert eller lad dig inspirere ved at vælge et emne og dyk ned i hundredvis af foredragsholdere. Vi finder gerne den rette ekspert til jeres event. Udfyld formularen eller ring til os på +45 70 200 449.

Send en 100% gratis og uforpligtende forespørgsel

I vores oversigt over foredrag kan du læse om vores eksperter og deres foredrag samt på forhånd se en estimeret pris. Når du har fundet et foredrag, der matcher dine behov, kan du sende en gratis og uforpligtende forespørgsel. Vi garanterer svar inden for 24 timer.

Decorative
Decorative

Bekræft din booking og se frem til at opleve foredraget.

Når foredragsholderen har accepteret din forespørgsel, modtager du en mail, hvori du skal bekræfte din booking. Din booking gennemføres ved at betale igennem et sikkert betalingslink. Din booking er herefter endeligt bekræftet og I kan se frem til at blive beriget med ny viden og inspiration.