Sådan optimerer du din side, for at få flere bookinger

7. dec. 2022

Sådan optimerer du din side, for at få flere bookinger

Får du allerede mange eksponeringer og sidvisninger på din Youandx-profil, men få bookinger? Så er denne guide til dig.

Dygtige eksperter, som du kan bruge til inspiration

 1. Anne Skare Nielsen
 2. Jakob Hansen
 3. Ulrik Wilbeck
 4. Lasse Hinke
 5. Arne Nielsson

1: En interessant tekst
Skriv en interessant tekst om dig selv og dit foredrag i tredjeperson. Dette vil give læserne et indtryk af, hvad de kan forvente fra dit foredrag, og kan hjælpe dem med at beslutte, om det er noget for dem. Sørg for at nævne hvilke ting der gør dig unik, og hvad de kan forvente af foredrag med dig.  Undgå at skrive i førsteperson, da dette kan virke for selvpromoverende.

Her er et par gode eksempler på onelinere

 • Nordens bedste formidler af økonomi, finans, politik og samfund
 • Hvordan optimeres samarbejde og effektivitet igennem talentudvikling?
 • Sætter du spørgsmålstegn ved de grænser du lægger på dit eget liv?
 • Biohacker, High Performance Coach & populær foredragsholder
 • Hjælper ambitiøse nysgerrige mennesker med sundhed i krop og sundhed i hjerne
 • Erfaren topleder inden for ledelse, strategi og digital transformation

2: Billeder
Vælg relevante billeder til din side. Brug billeder, der viser dig selv i aktion under et foredrag, eller billeder, der viser emnet for dit foredrag på en interessant måde. Vælg billeder i høj opløsning, så de ser godt ud på skærmen, og undgå billeder med forstyrrende elementer i baggrunden. Dette vil fange læserne opmærksomhed, og kan hjælpe dem med at visualisere, hvad dit foredrag handler om.

3: Video
Foredragsholdere der har en professionel video, får i gennemsnit 3 gange flere bookinger, end eksperter uden videoer! Så sørg for at have en interessant video på din profil. Har du brug for hjælp til at få lavet en video, kan du kontakte Youandx.

4: Oplysninger om foredraget
Giv detaljerede oplysninger om dit foredrag. Nævn emnet for foredraget, hvad læserne kan forvente at lære, og hvordan det vil gavne dem. Giv eksempler på tidligere foredrag, og vær ærlig om dine kvalifikationer og erfaringer. Dette vil hjælpe læserne med at forstå, hvad dit foredrag handler om, og hvad der adskiller det fra andre foredrag.

5: Anmeldelser
Få anmeldelser fra tidligere kunder. Anmeldelser fra tidligere kunder kan være en stor hjælp for at få flere bookinger, da de viser, at du leverer et godt foredrag. Spørg dine tidligere kunder om at skrive en anmeldelse. Dette vil give læserne et indtryk af, hvad de kan forvente fra dit foredrag, og kan øge deres tillid til dig som foredragsholder.

Vi håber, at denne guide har været nyttig for dig og har givet dig nogle gode råd til, hvordan du kan optimere din side på Youandx og få flere bookinger. Husk at være opmærksom på, hvordan du fremstiller dig selv og dit foredrag, og vælg billeder og tekst, der fanger læserne opmærksomhed.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative