facebookBlog - Sådan optimerer du din side, for at få flere henvendelser og bookinger | Youandx
Sådan optimerer du din side, for at få flere henvendelser og bookinger

7. dec. 2022

Sådan optimerer du din side, for at få flere henvendelser og bookinger

Får du allerede mange eksponeringer og sidvisninger på din Youandx-profil, men få henvendelser og bookinger? Så er denne guide til dig.

Dygtige videnseksperter, som du kan bruge til inspiration

 1. Anne Skare Nielsen
 2. Jakob Hansen
 3. Ulrik Wilbeck
 4. Lasse Hinke
 5. Arne Nielsson

1: En interessant tekst
Skriv en interessant tekst om dig selv og dine ydelser i tredjeperson. Dette vil give kunderne et indtryk af, hvad de kan forvente af det du tilbyder, og kan hjælpe dem med at tage en beslutte. Sørg for at nævne netop det der gør dig unik, og hvad de kan forvente af en ydelse fra og med dig.  Undgå at skrive i førsteperson, da dette kan virke for selvpromoverende.

Her er et par gode eksempler på onelinere

 • Nordens bedste formidler af økonomi, finans, politik og samfund
 • Hvordan optimeres samarbejde og effektivitet igennem talentudvikling?
 • Sætter du spørgsmålstegn ved de grænser du lægger på dit eget liv?
 • Biohacker, High Performance Coach & populær foredragsholder
 • Hjælper ambitiøse nysgerrige mennesker med sundhed i krop og sundhed i hjerne
 • Erfaren topleder inden for ledelse, strategi og digital transformation

2: Billeder
Vælg relevante billeder til din side. Brug billeder, der viser dig selv i aktion under et foredrag, eller billeder, der viser emnet for dine ydelser på en interessant måde. Vælg billeder i høj opløsning, så de ser godt ud på skærmen, og undgå billeder med forstyrrende elementer i baggrunden. Dette vil fange læserne opmærksomhed, og kan hjælpe dem med at visualisere, hvad din ydelse handler om.

3: Video
Formidlere, der har en professionel video, får i gennemsnit 3 gange flere bookinger, end eksperter uden videoer! Så sørg for at have en interessant video på din profil. Har du brug for hjælp til at få lavet en video, kan du kontakte Youandx.

4: Oplysninger om ydelsen
Giv detaljerede oplysninger om dine ydelser. Beskriv kerneemnet, hvad deltagerne kan forvente at blive beriget med, og hvordan det vil gavne dem. Giv eksempler på tidligere ydelser, og vær ærlig om dine kvalifikationer og erfaringer. Dette vil hjælpe kunderne med at forstå, hvad din ydelse handler om, og hvad der adskiller det fra andre ydelser.

5: Anmeldelser
Få anmeldelser fra tidligere kunder. Anmeldelser fra tidligere kunder kan være en stor hjælp for at få flere bookinger, da de viser, at du leverer en god ydelse og produkt. Spørg dine tidligere kunder om at skrive en anmeldelse. Dette vil give kunderne et indtryk af, hvad de kan forvente fra din levering, og kan øge deres tillid til dig som vidensekspert og formidler.

Vi håber, at denne guide har været nyttig for dig og har givet dig nogle gode råd til, hvordan du kan optimere din side på Youandx og få flere henvendelser og bookinger. Husk at være opmærksom på, hvordan du fremstiller dig selv og dine ydelser, og vælg billeder og tekst, der fanger kundernes opmærksomhed.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative