facebook
Decorative

Anne Skare Nielsen

Få det bedste fra den videnskabelige verden og lær at se ind i fremtiden

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Om Anne Skare Nielsen

Anne Skare Nielsen er en af verdens førende fremtidsforskere. Hendes brede viden samt interesse for forandring og hvordan vi transformerer tankemønstre, gør hende til en eftertragtet foredragsholder verden rundt. Hendes passion ligger dog primært hos de, der “kan og vil”: Dem, der tør at arbejde hårdt og dem, der brænder for hvad de gør. Anne har et mål der indebærer at vinde Nobels Fredpris, ved at lære mennesker at se ud i fremtiden, så de aldrig behøver at frygte den igen. Derudover er Anne hyppigt anvendt i medierne, og har herunder medvirket i DRs radioprogram “Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden” samt været vært på “NewScience” på TV2 News. Udover sit virke som foredragsholder driver hun sammen med Henrik Good Hovgaard Universal Futurist, som har til formål at gøre en forskel inden for fremtidsudvikling med mottoet “Smart has plans, stupid has stories”. Hun er co-founder og tidligere partner i Future Navigator og startede sin karriere ved Instituttet for fremtidsforskning. Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, medforfatter på flere bøger og har været medlem af Etisk Råd. Det er afgørende for Anne, at hendes organisation er menneskevenlig, og hun går ind for, at individuel originalitet og skaberkraft bliver prioriteret på niveau med det forpligtende fællesskab. Annes nye bog udkom i maj 2020, og du kan bestille den her: http://www.fremtidssans.dk/

Emner

  • Fremtid og Forskning
  • Fremtid
  • Fremtidstrends
  • Teknologi
  • Innovativ tilgang

Sprog

  • Dansk ·
  • Engelsk

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske ydelser

Anmeldelser af Anne Skare Nielsen

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 4 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Trine

11. maj 2023

Marketing Director, Basico p/S

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Anne er utroligt nærværende, engagerende, underholdende og giver stof til eftertanke. Hun forstår at møde publikum ud fra deres præmisser og var involverende. Kæmpe anbefaling herfra.

Gert Juhl

23. januar 2023

Mæglerchef, DOF / Topdanmark Forsikring A/S

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Et meget nærværende foredrag af Anne Skare Nielsen, og ud over et interessant indblik i hvad der potentielt ligger og venter forude, så er Anne også "a person with a mission", hvor hun opfodrer til at vi kalibrerer vores industrialiserede mindset til "fra mere til bedre".

Maria

25. november 2022

AC fuldmægtig, Steno Diabetes Center Aarhus

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Anne kom med en stor energi og brændte helt igennem med sine budskaber i en uformel tone men med overbevisning om, at hun ved, hvad hun taler om.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

Promo 11 marts 2021 anne skare med logo

SHOTGUN #34 - Anne Skare Nielsen - En lys fremtid

SHOTGUN LIVE: Anne Skare highlight