facebook
Styrk jeres virksomhed virtuelt.

10. nov. 2020

Styrk jeres virksomhed virtuelt.

Styrk virksomheden med online læring og vidensdeling.
Vi oplever fortsat en stigende efterspørgsel og interesse på online-foredrag. Vi imødekommer jeres ønsker og skræddersyer gerne jeres arrangement efter behov. Vi kan facilitere og har det nødvendige udstyr – I behøver blot at tænde for computeren på det rigtige tidspunkt. Ring til os og hør nærmere tlf: 70 200 449 eller skriv til info@youandx.com

Spar 25% på online live løsninger!
Lyder det som en løsning for jer? Såfremt I ønsker et webinar eller er interesseret i online efter- og videreuddannelse, har vi fortsat 25% på online live løsninger. Læs vores katalog her.

WEBINARER
Nedenfor kandu finde et udpluk af vores populære webinarer.

Lær at skabe det bedste afsæt for at brænde igennem virtuelt med dit budskab, så du fremstår troværdig og med stor gennemslagskraft - og få de metoder, der sikrer, at du opnår målet med din næste præsentation

Læs mere her.


“Super inspiration. Alt foregår i øjenhøjde ...helt formidabelt.
Hvis din organisation ønsker at finde den 'indre rockstjerne' så kan det ikke gå få stærkt med at booke Kristian Koch.

– Jens Just, Sales Manager, Mölnlycke


SÅDAN SÆLGER DU MED CONTENT MARKETING – THOMAS MARTINSEN

I dag kan alle lave en video med telefonen, men det er ikke alle, der kan lave en video, der kan sælge et budskab. Alle er på de sociale medier, men det er kun dem, der laver noget synligt og værdifuldt, der på sigt, kommer frem i lyset. I dette foredrag lærer Thomas Martinsen dig at sælge med video – uden at sælge. Du lærer at være autentisk og ramme modtageren med tillid.

Læs mere her.


“Fantastisk workshop Thomas evner at føre en meget lidt teknologi parat gruppe fra A til B, hvor B er, at hvert team member nu selv kan producere deres egen video. Godt gået Thomas.
Det bør nævnes at vi med 12 timers varsel ændrede møde formatet fra f2f til virtuelt.”

– Jens Just, Sales Manager, Mölnlycke


Få en masse konkrete tips og værktøjer til, hvordan selv små ændringer i din kommunikation kan gøre en stor forskel når du skal gennemføre forandringer. Afsættet er den seneste viden fra neurologien og psykologien – serveret med humor og er direkte brugbart i din hverdag.

Læs mere her.


EPICO-IT havde fornøjelsen af at have besøg af Erik. Det var i sandhed et yderst spændende foredrag, og Erik er en yderst behagelig mand med mange interessante synspunkter inden for kommunikation og samarbejde.”
– Sara Tækker, Marketing & Communications Manager – EPICO-IT A/S


I foredraget giver Razan virksomheden et billede af, hvordan I kan være med til at gøre en forskel i samfundet, og hvordan I kan få en eller flere flygtninge i jeres virksomhed med de rigtige kompetencer. Razan besvarer videre, hvilke fordele der er for jer i at ansætte en flygtning, og hvordan I får det bedste ud af kulturelle forskelle. Det kan på sigt give adgang til både nye idéer og en større kundekreds for virksomheden.

Læs mere her.


Der er kun stor ros til Razan for et indlevende, motiverende og inspirerende foredrag
– Anne Therese Schultz, Projektleder – Jobcenter Hillerød

GØR SOM HARTMANNS ACADEMY – LAD OS SÆTTE RAMMERNE FOR JERES ARRANGEMENT

For tredje år i træk har Youandx hjulpet Hartmanns Academy sammensætte programmet for deres årlige arrangementer. Læs deres flotte ord om vores samarbejde:

“Hartmanns Academy indeholder tre til fire arrangementer om året. Programmet for hele året fastlægges på samme tid, hvorfor det er en helt afgørende komponent at have en dygtig og erfaren samarbejdspartner, som Youandx. Det er uhyre vigtigt, at vores samarbejdspartner forstår vores koncept og niveau, og hvad vigtigere er, har et indgående kendskab til markedet. Youandx har år efter år vist sig som den mest kompetente samarbejdspartner, da de byder ind med hyper relevante foredragsholdere, som har kant og kompetencer samtidig med, at de er dygtige performere. Der er en særlig ærlighed i samarbejdet, og det er rigtig vigtig for os, da det har betydning for vores arrangementer og totaloplevelsen for kunden.

Hvert år ender vi i en presset og intens situation, da tingene skal op i en højere enhed. Youandx, og i særdeleshed Eva, er fightere. Der er høj eksekveringskraft og hurtighed, uden at det går ud over kvaliteten. Det er altid højeste niveau af kvalitet og sparring. Vi når altid i mål og fejrer det sammen, for det er en sejr for os alle.

Jeg kan til hver en tid anbefale Youandx uanset størrelse og niveau for arrangementet. De favner bredt, alt lige fra forfattere over sportsfolk til store Hollywood TV-stjerner.”

– Sara Pihl, PR- and Marketing Manager, Hartmanns Academy

Skal vi hjælpe med at sammensætte programmet til jeres næste arrangement? Kontakt os gerne helt uforpligtende på 70 200 449 eller info@youandx.com og hør mere.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative