facebook
Fastholdelse af medarbejdere set i lyset af livslang læring

17. aug. 2023

Fastholdelse af medarbejdere set i lyset af livslang læring

HR-afdelingens vigtige rolle i medarbejderfastholdelse er blandt andet gennem at sikre en kultur med livslang læring.

🤓 Medarbejderfastholdelse er afgørende for enhver virksomheds succes, og HR-afdelingen spiller en central rolle i at sikre dette gennem livslang læring

Ved at tilbyde og facilitere relevante kurser, uddannelser og vidensdeling kan HR-afdelingen styrke medarbejdernes færdigheder, øge deres motivation og fremme deres personlige og faglige udvikling.

Dette har også positive virkninger på virksomhedens ESG (Environmental, Social, and Governance) og talenttiltrækning.

🧐 Udfordringerne, som HR-afdelingen står over for, inkluderer at skabe en kultur for livslang læring og at opretholde et overblik over medarbejdernes læring og udvikling

Det er vigtigt at identificere relevante læringsmuligheder, sikre adgang til opdaterede ressourcer og samle data om deltagelse og fremskridt.

👍 Youandx Knowledge Navigator er den ideelle løsning til disse udfordringer

Platformen samler alle data om medarbejdernes læring og udvikling på ét sted.

Det giver HR-afdelingen mulighed for at registrere, spore og evaluere medarbejdernes deltagelse i kurser, uddannelser og vidensdeling.

Derudover giver platformen et samlet overblik over markedets udbud af uddannelser og kurser, hvilket hjælper HR-afdelingen og medarbejderne med at vælge de mest relevante og værdifulde læringsmuligheder.

💡 Implementeringen af Knowledge Navigator styrker HR-afdelingens evne til at tilbyde og sikre medarbejderne livslang læring og udvikling

Platformen giver mulighed for skræddersyede læringsmuligheder, identifikation af kompetencer og vækstområder samt muligheden for at følge med de nyeste tendenser i branchen. Dette bidrager til medarbejderfastholdelse, virksomhedens ESG og talenttiltrækning.

📚 Samlet set er HR-afdelingens fokus på medarbejderfastholdelse gennem livslang læring en vigtig strategi for virksomhedens succes

Med Knowledge Navigator har HR-afdelingen det nødvendige værktøj til at drive en kultur for kontinuerlig læring, skabe et samlet overblik over medarbejdernes læring og udvikling samt sikre adgang til relevante og værdifulde læringsmuligheder.

Dette fører til en stærkere arbejdsstyrke, øget konkurrenceevne og en mere attraktiv arbejdsplads.

📖 Læs videre

HVORFOR TALER VI OM LIVSLANG LÆRING? Læs mere på https://viden.via.dk/evu/hvorfor-taler-vi-om-livslang-laering

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative