facebookUlrik Nerløe | Youandx
Decorative

Ulrik Nerløe

Ulrik Nerløe - en af de førende eksperter inden for fremtidens ledelse, personlig, professionel og organisatorisk udvikling.

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

(20)

Ulrik Nerløe tager kun imod direkte forespørgsler.

Om Ulrik Nerløe

Ulrik har en stærk track record af succes med at hjælpe ledergrupper og organisationer med at transformere deres kultur og lederskab. Han er kendt for sin evne til at give dybe indsigter og praktiske strategier for personlig og professionel udvikling, og hans evne til at hjælpe folk med at åbne deres sinds, følelser og energiens magt til at opnå succes og tilfredshed i alle områder af deres liv. Ulrik er en erfaren mentor, internationalt Bestseller forfatter og offentlig taler. Han er en af de førende eksperter inden for personlig, professionel og organisatorisk udvikling med en dyb forståelse for transformationen fra ubevidst til bevidst livsstil. Hans unikke tilgang kombinerer viden om kvantefysik, energi og emotionel intelligens for at hjælpe enkeltpersoner, ledere og organisationer med at opnå deres mål og udfolde deres fulde potentiale. Som mentor er Ulrik dedikeret til at give personaliseret vejledning og støtte for at hjælpe med at opnå deres ønskede resultater. Han brænder for at hjælpe folk med at udnytte deres fulde potentiale og opnå en større forståelse af verden omkring dem. Som international Bestseller forfatter og foredragsholder har Ulrik delt sin viden og indsigt med publikum over hele verden. Han er en engagerende og dynamisk taler, kendt for sin evne til at connecte med publikum og give praktisk og konkrete råd som kan omsættes til forøget livskvalitet. Hvis du ønsker at transformere dit personlige og professionelle liv, er Ulrik den ideelle mentor til at guide dig på din rejse. Med sin dybe forståelse af transformationen fra bevidst til bevidst livsstil, energi og emotionel intelligens, kan han hjælpe dig med at frigøre din sinds, følelsers og energis magt til at opnå succes og tilfredshed i alle områder af dit liv.

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske ydelser

Anmeldelser af Ulrik Nerløe

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 20 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Peter Transø

onsdag, 29. marts, 2023

Direktør, Transø Trading Co ApS

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Ulrik er en super inspirerende foredragsholder med massere af positiv energi. Det er en lærerig fornøjelse at deltage, og Ulrik rammer plet med sine analyser af folk, og er god til at få aktiveret deltagerne.

Michael

torsdag, 2. marts, 2023
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Meget inspirerende og energifyldt formidler. De varmeste anbefalinger.

Jan Drøscher

mandag, 27. februar, 2023

CEO, Censea Consulting

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Fantastisk og meget medrivende foredrag, hvor alle var med og på.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

Saving sanity of humanity - Part II

Keynote with Ulrik Nerloe - "THE ENERGY PATH - The Art of Leading with Love"

Energivejen Bog foredrag af Ulrik Nerløe

Ulrik Nerløe – Hvad er der galt med at hygge på en onsdag?

Nerløe video 3 - testimonials

Ulrik Nerløe - Fra et ubevidst til et bevidst liv og potentiale