facebook
Decorative

Peter Bredsdorff-Larsen

Min passion er at bidrage til udvikling af kultur og organisationer, hvor individer og teams kan levere toppræstationer.

4.8

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Om Peter Bredsdorff-Larsen

Peter Bredsdorff-Larsen har som leder og træner bidraget til at sammensætte og udvikle flere teams, der har leveret vedvarende gode præstationer, og som lykkedes med at udvikle en vinderkultur, der internationalt vandt de første guldmedaljer til det danske herrelandshold, og som nationalt blandt andet vandt de første guldmedaljer til Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg. Uden for håndboldbanen er Peter Master i Organisatorisk Coaching og Læring fra Ålborg Universitet, og har som leder i erhvervslivet og som selvstændig konsulent designet og afviklet større og mindre udviklingsforløb for ledere og teams. Peter er endvidere initiativtager og vejleder på et 3 årigt Ph.d.-projekt, der undersøger og tilvejebringer viden og indsigter i fht udvikling af vinderkultur. Projektet er forankret på Århus Universitet, og empiri er indsamlet med udgangspunkt i den succesfulde software virksomhed Systematic A/S og Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold A/S.

Emner

  • Ledelse
  • Forandringsledelse
  • Virksomhedskultur
  • Personlig ledelse
  • Selvledelse
  • Motivation
  • Målsætning
  • Arbejdsglæde
  • Talentudvikling
  • Vindermentalitet

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske og online ydelser

Anmeldelser af Peter Bredsdorff-Larsen

4,8

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 4 anmeldelser

5
75%
4
25%
3
0%
2
0%
1
0%

Lene Mouritsen Møller

05. januar 2024

Foreningskonsulent, LandboUngdom

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Peter var god til at komme med eksempler fra sit arbejde, som vores deltagere kunne relatere sig til, så det gav mening. Peter havde mange gode pointer, som deltagerne kunne tage med hjem: - "vi gør alle det bedste, vi kan ud med de forudsætninger, der til stede." - " vi skal sikre, at forventningerne til hinanden og teamets opgaver er tydelige, kommunikeret… og forstået." - find ud af, hvordan du spiller de enkelte på dit hold gode, så de kan præstere. Et inspirerende og lærerigt foredrag, som ...

Claus Witthoff Nielsen

10. november 2023

Direktør

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Hej Peter Tak for dit besøg og meget nærværende foredrag:-) Vi synes alle det gik forrygende og kan tager noget med os i vores arbejde med det gode arbejdsmiljø, det skal plejes hele tiden. Vi bed mærke i at man skal huske at fejre sine sejre og at vi skal have "finaleniveau" god weekend. Mvh. Claus

Charlotte Mølgaard

09. december 2022

PA, Martinsen Rådgivning & Revision

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Peter var enorm underholdende. Han var engageret og nærværende og hans oplæg gav stof til eftertanke i ledergruppen :-) Kan varmt anbefale Peter - både som "ren underholdning" - men også til at få en anden vinkel på ledelse.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

Peter Bredsdorff-Larsen har ingen videoer i galleriet.