facebook
Decorative

Laura Vilsbæk

Sætter det værdiskabende bestyrelsesarbejde på dagsordenen og viser vej til den første (eller næste) bestyrelsespost

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

(6)

Om Laura Vilsbæk

Med over 100 foredrag om bestyrelsesarbejdet bag sig, er Laura Vilsbæk klar til at åbne dørene til bestyrelseslokalet og det værdiskabende bestyrelsesarbejde for jeres deltagere. Kampen for mere diversitet i de danske SMV-bestyrelser og et større fokus på værdiskabende bestyrelsesarbejde har Laura for alvor fået sat på dagsordenen - siden hun i 2017 landede sin første bestyrelsespost og skabte Nyibestyrelsen.dk. Klummeskribent og ekspertudtalelser: Børsen, Tech Management, Erhvervsliv Aarhus og mange flere. Underviser på bestyrelsesuddannelsen ved Erhvervsakademi Dania Club Director i Goodtalks' Goodclub: Om bestyrelsesarbejdet med 100+ medlemmer. Ekspertdeltager i forskningsprojekter: “Bestyrelsen som Digital Katalysator” og “Vækstledelse for fremtiden” ved Bestyrelsesuddannelsen på Aarhus Universitet. Mentor på bestyrelsesuddannelsen DTU og The Kitchen, Aarhus Unis iværksætterhub. Forfatter: "Du behøver ikke at hedde Jens og gå i jakkesæt", 2020 Uden at have en eneste direktør-titel på CV'et arbejder Laura for nuværende i 7 Bestyrelser og 4 Advisory Boards, og det er Lauras brændende mission til at åbne døren til bestyrelseslokalet for mange flere forskellige profiler.

Emner

 • Ledelse
 • Bestyrelsesarbejde
 • Kvindelig ledelse
 • Personlig ledelse
 • Arbejdsmiljø
 • Distanceledelse
 • Forandringsledelse
 • Trend
 • Virksomhedskultur
 • Kultur og Samfund
 • Diversitet

Sprog

 • Dansk

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske og online ydelser

Anmeldelser af Laura Vilsbæk

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 6 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Bitten Jørgensen

20. april 2023

Stiftet og ejer, netværksfacilitator, Mooving

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Massevis af viden og god inspiration om bestyrelsesarbejde, hvordan du sætter dine kompetencer i spil i bestyrelser, og hvordan vi finder de åbne poster alt sammen formidlet med høj og god energi. Bestyrelsesarbejde er for alle både kvinder og mænd i alle aldre. Laura formidler sin viden på en måde der fanger publikum🙂🙏

Inger Petersen Thalund

20. april 2023

Vicedirektør, DI

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Laura gav en energisk og indsigtsfuldt oplæg om bestyrelser, baseret på både data og egne erfaringer. Kan varmt anbefales.

Maria Kiilerich Andersen

27. september 2022

Konsulent og projektleder, Construction Center Denmark

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

En kæmpe fornøjelse at samarbejde med Laura. En tydelig kapacitet på feltet bestyrelsesarbejde og advisoryboards. Hun leverer skarpt, målrettet og med en virkelig skøn smittede energi, som samler, øger engagement og involvering og giver højt læringsoutput.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

Laura Vilsbæk har ingen videoer i galleriet.