facebook
Decorative

Laura Vilsbæk

Sætter det værdiskabende bestyrelsesarbejde på dagsordenen og viser vej til den første (eller næste) bestyrelsespost

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

(7)

Om Laura Vilsbæk

Med over 100 foredrag om bestyrelsesarbejdet bag sig er Laura Vilsbæk klar til at åbne dørene til bestyrelseslokalet og vejen til det virkeligt værdiskabende bestyrelsesarbejde. Kampen for mere diversitet i de danske SMV-bestyrelser og et større fokus på værdiskabende bestyrelsesarbejde har Laura for alvor fået sat på dagsordenen - siden hun i 2017 landede sin første bestyrelsespost og skabte Nyibestyrelsen.dk. Klummeskribent og ekspertudtalelser: Børsen, Tech Management, Erhvervsliv Aarhus, Sjællandske Medier og mange flere. Underviser på bestyrelsesuddannelsen ved Erhvervsakademi Dania og CPH Business Ekspertdeltager i forskningsprojekter: “Bestyrelsen som Digital Katalysator” og “Vækstledelse for fremtiden” ved Bestyrelsesuddannelsen på Aarhus Universitet. Forfatter: "Du behøver ikke at hedde Jens og gå i jakkesæt", 2020 Podcaster: "Ny i bestyrelsen" Uden at have en eneste direktør-titel på CV'et arbejder Laura for nuværende i 8 bestyrelser, og det er Lauras brændende mission til at åbne døren til bestyrelseslokalet for mange flere forskellige profiler og at skabe langt mere værdiskabende bestyrelser i dansk erhvervsliv.

Emner

 • Kultur og Samfund
 • Diversitet
 • Ledelse
 • Bestyrelsesarbejde
 • Forandringsledelse
 • Virksomhedskultur
 • Trend
 • Arbejdsmiljø
 • Distanceledelse
 • Kvindelig ledelse
 • Personlig ledelse

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske og online ydelser

Anmeldelser af Laura Vilsbæk

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 7 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Kamilla Kjellin Jeppsson

02. februar 2024

Konsulent, CA

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Laura gav et fantastisk, passioneret og nærværende oplæg omkring repræsentantskab- og bestyrelsesarbejdet. Det er tydeligt, at hun har en stor viden inde for sit felt og kan trække på sine mange erfaringer. Og så har hun altså bare en virkelig god energi, der smitter af på alle. Tusind tak.

Bitten Jørgensen

20. april 2023

Stiftet og ejer, netværksfacilitator, Mooving

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Massevis af viden og god inspiration om bestyrelsesarbejde, hvordan du sætter dine kompetencer i spil i bestyrelser, og hvordan vi finder de åbne poster alt sammen formidlet med høj og god energi. Bestyrelsesarbejde er for alle både kvinder og mænd i alle aldre. Laura formidler sin viden på en måde der fanger publikum🙂🙏

Inger Petersen Thalund

20. april 2023

Vicedirektør, DI

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Laura gav en energisk og indsigtsfuldt oplæg om bestyrelser, baseret på både data og egne erfaringer. Kan varmt anbefales.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

Laura Vilsbæk har ingen videoer i galleriet.