facebookAli Najei | Youandx
Decorative

Ali Najei

Ali Najei har kæmpet sig ud af kriminalitet og miljø til fordel for et liv som iværksætter og mønsterbryder. Men hvordan gør man det når fængsel, bandekrig og sorte penge er det eneste liv man kender.

4.9

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

(78)

Ali Najei tager kun imod direkte forespørgsler.

Om Ali Najei

Ali Najei kan i dag kalde sig forfatter og er aktuel med bogen ‘OVERLEV’. En selvbiografi der beskriver alt fra hans forældres flugt fra krig til hans egne kampe for fodfæste i et samfund, der ikke kunne håndtere ham. Ali er i dag også både iværksætter, mønsterbryder og uddannet mental coach og han er en efterspurgt mand, der bærer mange hatte. Han er projektleder, foredragsholder, mentor i egen virksomhed og så er han også skuespiller med roller i bl.a. Nordvest, Alfa og The Viking - Narkokongens fald. Han er klog på livet, på mennesker og ikke mindst klog på sig selv til stor inspiration og motivation for dig som deltager. Han er veltalende, velformuleret, indlevende og besidder en naturlig evne til at drage mennesker, mod det budskab han bringer. Når han afholder sine foredrag, så fortæller han med en helt særlig forståelse for udsatte mennesker. En målgruppe han nemlig selv har tilhørt engang. Det kriminelle miljø blev hans faste base uden for hjemmet og bød også på flere, lange fængselsdomme som konsekvensen af et fællesskab fundet i et parallelsamfund. Ali har kæmpet hårdt for at finde sin plads i samfundet og vejen dertil har været fyldt med udfordringer. En af hans brødre bliver skudt udenfor, imens han selv sidder i fængsel. Han kæmper med stigmatiserring, kriminalitet, angst, frustration, hævntørst, vrede osv. Ikke desto mindre tager Ali til sidst en beslutning, der ændrer hans liv - for altid. Han er indbegrebet af en mønsterbryder, han har lært at bruge sin fortid konstruktivt, og i dag fokuserer han på at leve i stedet for bare at overleve. Han har en helt unik viden om mennesker fra begge sider af bordet og er et klart eksempel på, at det aldrig er for sent at starte et nyt kapitel. Hør Ali fortælle hvordan det lykkes ham at gå stik imod statistikkerne. Og hvad han gjorde for at holde motivationen oppe igennem sit livs hårdeste kamp? Svaret er ikke simpelt, og vejen er ikke let. Men det kan godt lade sig gøre - for hvor der er vilje, er der vej.

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske ydelser

Anmeldelser af Ali Najei

4,9

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 78 anmeldelser

5
92%
4
6%
3
0%
2
1%
1
0%

Astrid Aspegren

tirsdag, 21. maj, 2024

Kunstformidler, Arken Museum for Samtidskunst

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Ali var meget velforberedt og havde en god evne til at være til stede i rummet med de unge og med os både før, under og efter oplægget. Han håndterede de unge rigtig godt, og han skabte en god forbindelse til dem.

anonym

torsdag, 16. maj, 2024
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Han kan inspirer mange unge drenge, til ikke tage et forkert valgt i livet. Og ikke snakker formelt derfor føles det som en ven man snakker med og ikke en lærer.

Abdi

torsdag, 16. maj, 2024

Elev, Next Sydkysten

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Rigtig godt foredrag, gav et rigtig godt indblik af hvordan hans opvækst har været og de ting han har opnået.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

K1 v/ Ali Najei