facebookErik Løgstrup | Youandx
Decorative

Erik Løgstrup

At få vores naturlige forskelle til at blive en styre - og en fordel - i hverdagen

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

(5)

Om Erik Løgstrup

Erik Løgstrup har i 15 år arbejdet med systemudvikling og ledelse i en række store IT-virksomheder, og har i den periode fået en dyb forståelse for samspillet (og nogle gange det modsatte 🙂 ) mellem de forretningsmæssige, teknologiske og menneskelige systemer. De seneste 20 år har Erik kombineret denne viden med dybe indsigter i psykologi og neurologi – i sit virke som partner i Performex Human Resources, hvor han rådgiver, underviser og holder foredrag om netop områder som kommunikation, samarbejde og håndtering af hverdagens små og store forandringer – både set fra virksomhedens og medarbejdernes perspektiv… Eriks spillestil er at skabe indsigter med dybde og praktisk anvendelighed – krydret med humor og lune – så det man lærer undervejs, kan gøre en reel forskel i ens praktiske hverdag.

Emner

  • Fremtid og Forskning
  • Hjerneforskning
  • Kommunikation
  • Adfærd
  • Samarbejde

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske og online ydelser

Anmeldelser af Erik Løgstrup

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 5 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Camilla Dall

fredag, 27. oktober, 2023
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Det var en stor fornøjelse at have Erik Løgstrup til at holde foredrag til vores firmaarrangement. Han præsenterer utrolig fascinerende og relaterbart indhold, på en afslappet og fængende facon. Erik er en virkelig god formidler, og vi fik os også nogle grin sammen undervejs. Han får vores varmeste anbefalinger.

Søren Nielsen

fredag, 14. oktober, 2022

Senior Projekt Manager, Aarsleff Rail A/S

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Sjovt indlæg, med gode relationer til hverdagen. En del af argumenterne blev diskuteret "højlydt" under den efterfølgende middag Vi havde desværre ikke tid nok med Erik, da tiden bare fløj ad sted.

Conny

torsdag, 13. oktober, 2022

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Virkelig en stærk formidler. Stærke eksempler til selv reflektion og en humoristisk til gang, som gør timerne flyver afsted. Kan varmt anbefales til at sætte kommunikation og adfærd på agendaen.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

Erik Løgstrup | YOUANDX