facebookElize Dimare / Johnny Sørensen | Youandx
Decorative

Elize Dimare / Johnny Sørensen

Fremtidens ledelse hvor præstationer og trivsel går hånd i hånd

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Elize Dimare / Johnny Sørensen tager kun imod direkte forespørgsler.

Om Elize Dimare / Johnny Sørensen

Elize og Johnny brænder for bedre ledelse og for at ledelse kan løfte præstationerne i en organisation. Det er den hurtigste, bedste og sikreste måde at skabe resultater på. Bæredygtige resultater vel at mærke, hvor trivsel, vækst og bundlinje går hånd i hånd. Sammen driver de rådgivningsvirksomheder Fire &Shield, skriver bøger om fremtidens ledelse, holder foredrag og har i øvrigt en fast ledelsesklumme i ugebrevet mandag morgen. Tilsammen har de tæt på 50 års praktisk ledelseserfaring, kombineret med et solidt teoretisk fundament, og de formår at omsætte kompliceret teori til enkle teknikker, som kan bruges i praksis. Alt er konkret, ligeudafposen og til at forstå. Og så er deres passion og gejst så stor, at I også vil være godt underholdt undervejs. Deres mange glade kunder tæller MAN Energy Solutions, HolmrisB8, GN Jabra, Haribo, Carlsberg, Novozymes og mange andre. Her arbejder de med alt fra topledelsen til mellemledere og specialister på rejsen mod bedre ledelse og stærke præstationer.

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske ydelser

Anmeldelser af Elize Dimare / Johnny Sørensen

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 2 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Emily

tirsdag, 18. oktober, 2022

Founder og direktør, Colombi Creations ApS

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Elize afholdte et inspirerende foredrag hos Female Founders House for os iværksættere, der er tilknyttet netværket. Jeg var særligt begejstret for, hvordan Elize gav os alle konkrete værktøjer, som vi med det samme kunne omsætte til praksis i vores ledelsesstil. Jeg gik derfor derfra med en stor følelse af værdiforøgelse - hun får mine varmeste anbefalinger!

Bjarne Foldager

torsdag, 13. oktober, 2022

Head of Two Stroke Business & Country Manager, Denmark, MAN Energy solutions

Anmeldelse handler om: Workshop

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Johnny & Elize faciliterede en fantastisk workshop hvor vi i det danske management team ønskede at sætte retningen for en stor kulturforandring. Vi blev inspireret, udfordret og sammentømret om en fælles vision som vi kaldte "Tone from the Top" - det har været vores ledestjerne i over 3 år nu og vi tænker ofte tilbage til workshoppen med Johnny & Elize.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

A talk about leadership the Fire & Shield way (Danish)

Fire & Shield show UK

Fire & Shield show DK