facebook
Decorative

Claus Raasted

Har hjulpet mere end 10.000 mennesker med at blive bedre på en scene

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

(23)

Om Claus Raasted

"Speak with confidence" kalder de det i udlandet. "Præsentationsteknik" kalder vi det herhjemme. Og det er præcis det jeg underviser i. Så hvis du tænker, at det kunne være fedt at blive bedre på en scene - om det er til en konference, i et bestyrelseslokale eller overfor dine chefer eller dine ansatte - ja, så skal vi måske tage en snak. :-) Men hvem er han så, ham Claus Raasted, der på sin egen hjemmeside kalder sig selv for "Overpaid rockstar consultant" og som både har været coach og rådgiver for konsulenthuset McKinsey og har en fortid som leder af verdens største liverollespilsfirma? Well, den korte udgave er, at jeg har haft en rimeligt crazy karriere, der spænder fra at køre 4000 km af Route 66 med et falsk rockband til at være rubinjæger i Grønland - og ligegyldigt hvad jeg har beskæftiget mig med gennem årene, så har det altid kredset om historiefortælling, kommunikation og at give folk nye perspektiver på tilværelsen. Derfor står jeg tit på en scene, og med ca. 60 foredrag om året og tyve års undervisning i præsentationsteknik bag mig føler jeg mig rimeligt godt rustet til at hjælpe andre. Hvem holder jeg så alle de foredrag for, kunne man fristes til at spørge? Jeg har holdt foredrag for Imagineers fra Disney og talt til det Saudi Arabiske turistministerium. Jeg har været sidste taler på scenen til Asiens største bryllupsmesse og åbnet ballet hos det årlige globale træf for ski-instruktører. Og selvom jeg har besøgt firmaer som Google og Panasonic, har jeg også talt til indkøbsforeninger for sjællandske elektrikere og for reklamefirmaer fra Midtjylland... Nå, ja, så har jeg også en fortid som reality tv stjerne, men i disse moderne tider, hvem har så ikke det? :-)

Emner

 • Motivation
 • Arbejdsglæde
 • Vindermentalitet
 • Talentudvikling
 • Personlig Udvikling
 • Personlig effektivitet
 • Mentaltræning
 • Personlige udfordringer
 • Performance
 • Udfordringer
 • Præsentationsteknik
 • Formidling
 • Kropssprog

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske og online ydelser

Anmeldelser af Claus Raasted

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 23 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Line Klit Olsen

09. januar 2024

CEO, Pufin ID

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Fremragende oplægsholder, engagerende, involverende. Ekstremt vidende og kompetent, med en enorm bredt forankret baggrund og erfaring. Humoristisk og aldrig kedelig. Rammer sit publikum spot-on! Hvis du skal formidle er budskab på en måde så det huskes, så tag fat i Claus!

Bettina Farahani

07. januar 2024

Business Development, ISS Facility Services

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Claus has an oustanding ability to think "out of the box" and make the audience go with the flow. His ability to be very direct and at times provacative is combined with a charme and a heart-warm eagerness and willingness to make his audience understand his points and reflect upon what they have heard/witness. Lean back and enjoy !

Mette Gade

07. januar 2024

CEO, 360 Law Firm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Taler med gode indsigtsfulde pointer som flytter tilhørerne. Masser af krudt at reflektere over. Altid en positiv og imødekommende tilgang også når vi ikke er enige. Jeg bliver altid klogere og i bedre humør når keg har hørt på Claus.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

100 INNOVATION KEYNOTES IN 100 DAYS: #67 Paying for effort vs expertise

Claus Raasted Presentation Video Feb 2020