facebookCamilla Lærke Lærkesen | Youandx
Decorative

Camilla Lærke Lærkesen

At være introvert i en ekstrovert verden.

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Camilla Lærke Lærkesen tager kun imod direkte forespørgsler.

Om Camilla Lærke Lærkesen

Camilla Lærkesen er selv introvert og har debatteret og fordybet sig i emnet siden 2014. Hun har en kandidat i retorik og journalistik, og som introvert retoriker, coach og foredragsholder har hun været nødt til at træne og udvikle sine egne netværksevner og -strategier for at komme til orde. Og dét er hun kommet. Hun er mediernes foretrukne talerør, når introverte fremhæves, og alene i første halvår af 2020 har hun i gennemsnit været i medierne to gange om måneden med sit budskab. Når Camilla Lærkesen underviser foregår det gennem øvelser og strategier fra coachingens verden i samspil med konkrete retoriske praksisser og med stor rummelighed og forståelse for den udfordring, det faktisk kan være at være introvert i en ekstrovert verden. En tilgang, der ofte savnes blandt introverte medarbejdere under de sædvanlige teambuilding- og temadage. Hun formår at skabe nysgerrighed og forståelse på tværs af typer, og der debatteres gerne blandt medarbejderne længe efter endt foredrag.

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske ydelser

Anmeldelser af Camilla Lærke Lærkesen

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 3 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lea

torsdag, 24. februar, 2022

Controller, DEAS A/S

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Personaleforeningen MIDEAS havde stor fornøjelse af at Camilla kom forbi. Der er kommet rigtig mange gode snakke ud af det her i virksomheden, og jeg tror også at nogle af vores ledere er blevet inspireret af temaet for foredraget. Camilla er en dygtig foredragsholder, som har styr på strukturen af foredraget og det var helt tydeligt at der var en plan med hvad vi skulle igennem, samt at forberedelsen var i top. Vi er meget glade for at vi valgte at få Camilla på besøg, og vi blev i den grad i...

Tanja Neergaard

tirsdag, 14. september, 2021

Business Support Manager, OK amba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Camilla er en super god formidler, og hun fik i den grad alle med, fordi vi alle ret let kunne forholde os til hvilken type vi er. Det gav endvidere mange aha oplevelser om hvorfor vi oplever verden helt forskelligt, og hvordan vi kan blive mere bevidste om hvordan vi samarbejder.

Gisla Soltau Faber

tirsdag, 6. april, 2021

Senior konsulent, Trustworks A/S

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

Camilla Lærkesen #90 - Kan Introverte blive succesfulde ledere?

Camilla Lærkesen hos Trustworks.mp4