facebookMaria Benedikte Skjærven | Youandx
Decorative

Foto: Maria og Midjourney i en blended udgave

Maria Benedikte Skjærven

Entusiastisk IT-ekspert. Nærværende og autentisk formidler online såvel som fysisk.

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

(5)

Maria Benedikte Skjærven tager kun imod direkte forespørgsler.

Om Maria Benedikte Skjærven

Maria Skjærven har i mere end 20 år arbejdet i IT-branchen, hvor hun har været ansat i store og mindre virksomheder. Hun har arbejdet med alt fra programmering til Scrum-Master og siden været udviklingschef for en stor Online-afdeling i en større dansk virksomhed. Maria har de seneste 7 år været IT-chef i en mellemstor dansk virksomhed. Maria har senest startet sin egen virksomhed FutureScouts, der bla er et Community af tech-interesserede, der eksperimenterer og lærer de nye Generative AI-værktøjer at kende i fællesskab. FutureScouts er også en konsulentvirksomhed der hjælper virksomheder med at blive mere effektive ved at bruge bla tekstgenereringsprogrammet ChatGPT og billedgenereringsprogrammet Midjourney. Maria er medlem af UniversalFuturist-netværket anført af Anne Skare og Henrik Hougaard og kan nu også skrive fremtidsforsker på CV’et. Maria er optaget af at der skal være balance, når vi anvender teknologi. Vi skal ikke blive så forblændede at vi glemmer hvor vi henter vores kreativitet og hvordan vi forbinder os til naturen, os selv og andre mennesker. Maria har arbejdet med et begreb hun kalder den 10. intelligens som netop handler om de kompetencer, som det er så vigtigt vi får opbygget i disse år. Mange taler om at vi skal lære Prompting - men det handler mest om hvordan vi stiller de rigtige spørgsmål til en AI. Den 10. intelligens handler om mange flere ting bla etiske og juridiske spørgsmål og hele den kritiske tænkning vi også skal have i spil.

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske ydelser

Anmeldelser af Maria Benedikte Skjærven

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 5 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lene Boch

torsdag, 29. juni, 2023

Anmeldelse handler om: Workshop

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Virkelig fin workshop om Midjourney med Maria. Fik rigtig meget med hjem, som kan bruges i hverdagen. Kan kun anbefale en workshop med Maria!

Louise Lind Nielsen

fredag, 23. juni, 2023

Ejer, Det visuelle rum

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Med Marias viden og etiske tilgang til AI og ny teknologi, behøver ingen være bekymrede længere! Hun ved, hvad hun taler om. Maria leverede et objektivt, oplysende og humoristisk oplæg om brugen af AI, så vi alle kunne sænke skuldrene og bare forholde os nysgerrige. Det er da en total lettelse og jeg føler mig endnu mere på forkant, helt konkret - med viden, jeg kan bruge i min hverdag og dele videre ud af. Tak, Maria!

Anne Skare Nielsen

torsdag, 22. juni, 2023

Universal Futurist ApS

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Maria er total rising star på AI og dens anvendelighed. Folk går derfra og er helt opløftede over, hvor meget bedre deres liv og arbejde tager sig ud, når Maria har tændt fremtidslyset!

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

Viden om nye teknologier - Kunstig intelligens