facebook
Podcastschevron_right

SHOTGUN #88 - Arne Nielsson- Coaching for succes

07-12-2023

Indblik i Les Deux sjæl: Coaching for Succes

I dag byder Emil Thorup velkommen til en ny episode af SHOTGUN, hvor et eksklusivt indblik i virksomhedens inderste kerne udforskes sammen med to exceptionelle gæster: Arne Nielsson, ekspert i ledelses- og talentcoaching, og Andreas Christian von der Heide, medstifter af den succesfulde virksomhed Les Deux. 

Andreas deler nøglen til succes og fortæller om vigtigheden i investering i mennesker, virksomhedens mest værdifulde ressource. Les Deux, med 120 dedikerede ansatte, har et hemmeligt våben som er en professionel "House Coach" som er Arne Nielsson. En ekstern coach uden interne bånd, men med urokkelig tavshedspligt.  

Andreas anbefaler, at alle virksomheder bør have en livscoach. En person, der guider ikke kun i arbejdslivet, men også lytter til det, der foregår uden for jobtimerne. En investering i medarbejdermotivation, udvikling og fastholdelse. Det er en filosofi, der har formet Les Deux og gjort dem til mere end blot en virksomhed, men til et fællesskab. 

I dag får lytterne et eksklusivt indblik i, hvordan Arne samarbejder med alle medarbejderlag i Les Deux, så de forbliver ikke kun en succesfuld virksomhed, men et sted, hvor medarbejderne trives og udvikles.  

Så lyt med, når SHOTGUN går bag kulissen af virksomheder med sjæl. 

Velkommen til SHOTGUN - hvor viden deles, og visdom skabes.