facebook
Podcastschevron_right

SHOTGUN #83 - Thomas Larsen - Kongehuset

03-11-2023

Dronning Margrethe II og vores fremtids kongehus - hvad ser vi ind i?

Velkommen til en særlig episode af vores videopodcast SHOTGUN!

I dag har vi en unik gæst i studiet: kongehuseksperten Thomas Larsen. Han deler sin viden om Kongehuset, som han har tilegnet sig gennem mange dybdegående interviews af Dronning Margrete II.  

Thomas fortæller om hendes utrolige viden om Danmarks historie, hendes evne til at samle det danske folk – se blot på nytårsaften, hvor vi som danskere mødes kl. 18.00 for at være i samme stue og lytte til Dronningens nytårstale. Emil udnævner hende som Danmarks ultimative influencer.    

Thomas deler historier om de udfordringer, Dronning Margrethe har mødt undervejs. Vi hører om den glidende overgang til næste generation, hvor kronprins Frederik og kronprinsesse Mary allerede tager flere opgaver på sig.    

Vi dykker også ned i de historiske øjeblikke, der har formet Kongehuset, og vi får et indblik i de råd, Thomas Larsen ville give Kronprins Frederik for at følge i sin mors fodspor. Men hvordan kan man egentlig efterfølge en så ikonisk skikkelse som Dronning Margrethe?  

Så tag plads og lyt med, når Thomas Larsen fortæller om den fascinerende royale verden i denne spændende episode af SHOTGUN!  

Velkommen til SHOTGUN!