facebookPodcast - SHOTGUN #82 - Grith Okholm Skaarup - Fremtidens lederskab | Youandx
Podcastschevron_right

SHOTGUN #82 - Grith Okholm Skaarup - Fremtidens lederskab

26. okt. 2023

Mistrivslen i den danske arbejdsstyrke er 50%, mens det internationale tal er hele 80%

Lyt og lær, når Grith Okholm Skaarup kaster lys over de nødvendige ændringer, som virksomheder og organisationer skal foretage for at forbedre medarbejdernes trivsel, engagement og fastholdelse. Grith foreslår, at mange organisationer burde nedbrydes til mindre enheder og fjerne unødvendige ledelseslag. Årsagen er simpel: som mennesker kan vi kun forholde os til og have empati for omkring 40 personer. Grith deler den videnskabelige baggrund for denne teori og hvorfor det er afgørende, at vi forstår denne pointe. 

Grith er en erfaren ledelsesrådgiver med særligt fokus på at hjælpe virksomheder med at finde balancen mellem humanitet og teknologi. I en tid med accelererende teknologisk udvikling er det essentielt, at virksomheder forstår, hvordan fremtidens lederskab ser ud.  

Bliv overrasket sammen med Emil Thorup, når han deler sin forbløffelse over de mange fakta om lederskab, som Grith præsenterer. Emil konkluderer da også, at han aldrig ønsker at være leder efter at have hørt Griths indsigt. 

Forstå fremtidens lederskab og bliv inspireret til at skabe en trivselsfyldt arbejdsplads – lyt med i denne tankevækkende episode af SHOTGUN! 

Velkommen til SHOTGUN.