facebookOm os | Youandx

Youandx

Viden og inspiration skal være tilgængelig. For alle. Til alle tider.
Fordi viden og inspiration flytter på vores fælles verden og vores tro på, hvad der er muligt.

Vores ideologi

Youandx vil transformere den traditionelle formidlingsbranche. Youandx stræber efter convenience, et inspirerende miljø og tilgængelighed. Vi vil styrke mangfoldighed og udbredelse af viden og inspiration såvel som de eksperter og inspiratorer, der skal levere disse.

Youandx vil række ud til alverdens eksperter og inspiratorer. Både dem, der kender deres værd i dag. Og dem, der er uslebne diamanter. Alle som en vil de blive valideret, således at deres værdi fremstår enkel, klar og tydelig for enhver. For både kunde og konkurrent.

Det er vores mål, at virksomheder og organisationer i højere grad skal kigge mod Youandx til at løse deres behov for viden og inspiration. Både de helt skarpe, konkrete behov, hvor teams skal beriges af en vidensekspert og til foredrag og konferencer, hvor inspiratorer vil skabe læring, forundring og reflektion. Til helt nye former for vidensberigelse, hvor Youandx’ eksperter og inspiratorer indgår som interim kompetence i virksomheder og organisationer.

Youandx vil kæmpe for, at flest mulige kan blive beriget af viden og inspiration. Så enkelt, så let, tilgængeligt, convenient og inspirerende, som overhovedet muligt. Youandx Experts and inspirators - just one click away.

Youandx forklaret

Hvad er vi?

Youandx er fremtidens løsning på formidling.

Hvilke udbytter tilbyder vi?

Youandx vil transformere den traditionelle formidlingsbranche ved at tilbyde en langt højere grad af convenience og tilgængelighed. Og ved at gøre det langt mere inspirerende for eksperter og inspiratorer at komme i direkte kontakt med de kunder, der skal booke dem.

Hvad tilbyder vi?

Youandx tilbyder validerede eksperter og inspiratorer, direkte kontakt, fuld transparens, 24/7/365 tilgængelighed, et mangfoldigt og stort udvalg af eksperter og inspiratorer i en international one-stop-shop platform for viden og inspiration.

Hvordan agerer vi?

Vores adfærd i Youandx er kendetegnet af, at vi gør os umage, er løsnings- og fremtidsorienterede og sætter i en ære at levere et ægte og optimalt match.

Hvilken rolle vil vi spille?

Youandx gør dette for at forløse det kæmpe potentiale, der ligger latent i formidlingsbranchen. Et potentiale, der i dag hæmmes i sin udfoldelse gennem uigennemsigtighed, utilgængelighed og kompleksitet.

Hvilken position stræber vi efter?

Youandx har et ønske om en verden, hvor tilgængeligheden af viden og inspiration er uendelig. Fordi vi tror på, at viden og inspiration er med til at skabe en bedre verden.