Book foredrag om Strategi

Strategier bør og kan bruges helt overordnet som en essentiel og konkret plan på vejen til succes. En korrekt udarbejdet strategi kan hjælpe med at opnå mål, både personlige- såvel som erhvervsmæssige mål.


Ved at have en konkret strategi kan I klarlægge vejen mod målet, samt være proaktive og forhindre stilstand i virksomheden. Yderligere sikrer I jer et velfungerende internt samarbejde, et brand der står skarpt udadtil og ikke mindst en konkurrencedygtig virksomhed.


Uanset om det er ledelsen eller de ansatte i organisationen, der ønsker et foredrag om strategi, kan vi hjælpe med at finde den perfekte speaker til jer. Vores foredragsholdere kan både give konkrete råd til, hvordan I implementerer en strategi i virksomheden, værktøjer til at udarbejde en korrekt strategi eller blot et inspirerende oplæg, der kan opfordre jer til at implementere nye tiltag. Nedenfor ses de foredragsholdere hos Youandx, der har kompetencer inden for strategi og strategiudvikling. Book et foredrag direkte eller ring og hør nærmere – helt uforpligtende.

Direkte kommunikation

Vi forbinder vores videnseksperter og kunder gennem direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled.

Gennemskuelige priser

Vi har skabt en platform med fuld åbenhed og gør op med et ikke-transparent marked, så du ved, hvad du betaler for.

Kun validerede eksperter

Igennem personlig validering sikrer vi kvaliteten af de formidlere og inspiratorer, der kan blive en del af Youandx.

Nogle af vores kunder

DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative
DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative

Sådan fungerer det

Decorative

Vælg et emne eller en specifik foredragsholder

Søg direkte efter en vidensekspert eller lad dig inspirere ved at vælge et emne og dyk ned i hundredvis af foredragsholdere. Vi finder gerne den rette ekspert til jeres event. Udfyld formularen eller ring til os på +45 70 200 449.

Send en 100% gratis og uforpligtende forespørgsel

I vores oversigt over foredrag kan du læse om vores eksperter og deres foredrag samt på forhånd se en estimeret pris. Når du har fundet et foredrag, der matcher dine behov, kan du sende en gratis og uforpligtende forespørgsel. Vi garanterer svar inden for 24 timer.

Decorative
Decorative

Bekræft din booking og se frem til at opleve foredraget.

Når foredragsholderen har accepteret din forespørgsel, modtager du en mail, hvori du skal bekræfte din booking. Din booking gennemføres ved at betale igennem et sikkert betalingslink. Din booking er herefter endeligt bekræftet og I kan se frem til at blive beriget med ny viden og inspiration.