Book foredrag om Klima

Klima er et utrolig aktuelt og ikke mindst vigtigt emne. I alt sin enkelthed, er klima kort beskrevet ændringerne i vejret, og måles over en periode på 30 år. Grundet den globale opvarmning har der været radikale ændringer i klimaet over de seneste år.


Vi bliver alle nødt til at gøre vores for, at planeten bevares og at vores efterkommere får lov til at opleve den samme grønne natur, som vi selv har oplevet. Et foredrag omhandlende klima kan handle om alt fra bæredygtighed til vejret, og hvordan vi hver især kan gøre vores, for eksempel ved at gøre sit i forhold til bæredygtighed.


Hos Youandx har vi flere foredragsholdere, der kan snakke sig ind i emnet klima. Vores eksperter giver blandt andet indsigter i, hvordan man kan gøre sit for klimaet igennem insektspisning og meget andet. Du kan læse mere om vores foredragsholdere nedenfor, booke et foredrag direkte eller ringe og høre nærmere - helt uforpligtende.

Direkte kommunikation

Vi forbinder vores videnseksperter og kunder gennem direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled.

Gennemskuelige priser

Vi har skabt en platform med fuld åbenhed og gør op med et ikke-transparent marked, så du ved, hvad du betaler for.

Kun validerede eksperter

Igennem personlig validering sikrer vi kvaliteten af de formidlere og inspiratorer, der kan blive en del af Youandx.

Nogle af vores kunder

DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative
DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative

Sådan fungerer det

Decorative

Vælg et emne eller en specifik foredragsholder

Søg direkte efter en vidensekspert eller lad dig inspirere ved at vælge et emne og dyk ned i hundredvis af foredragsholdere. Vi finder gerne den rette ekspert til jeres event. Udfyld formularen eller ring til os på +45 70 200 449.

Send en 100% gratis og uforpligtende forespørgsel

I vores oversigt over foredrag kan du læse om vores eksperter og deres foredrag samt på forhånd se en estimeret pris. Når du har fundet et foredrag, der matcher dine behov, kan du sende en gratis og uforpligtende forespørgsel. Vi garanterer svar inden for 24 timer.

Decorative
Decorative

Bekræft din booking og se frem til at opleve foredraget.

Når foredragsholderen har accepteret din forespørgsel, modtager du en mail, hvori du skal bekræfte din booking. Din booking gennemføres ved at betale igennem et sikkert betalingslink. Din booking er herefter endeligt bekræftet og I kan se frem til at blive beriget med ny viden og inspiration.