Book foredrag om Influencer

Hvad er en influencer og hvordan kan I benytte jer af dem i virksomheden?


En influencer er en person, der som oftest har mange tusinde følgere på de sociale medier. Dette kan være en blogger, instagrammer, youtuber eller lignende. Igennem de sociale medier, inspirerer og influerer influencers sine følgere, ved at inddrage dem i sit liv.


Grundet en influencers mange følgere, er disse ofte benyttet i markedsføringssammenhæng. Denne form for marketing kaldes influencer-marketing, og kan både benyttes B2B og B2C.


Hos Youandx har vi foredragsholdere der kan gøre jer klogere på influencers. Du kan se mere om vores eksperter nedenfor, booke et foredrag direkte eller ringe og høre nærmere - helt uforpligtende.

Direkte kommunikation

Vi forbinder vores videnseksperter og kunder gennem direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled.

Gennemskuelige priser

Vi har skabt en platform med fuld åbenhed og gør op med et ikke-transparent marked, så du ved, hvad du betaler for.

Kun validerede eksperter

Igennem personlig validering sikrer vi kvaliteten af de formidlere og inspiratorer, der kan blive en del af Youandx.

Nogle af vores kunder

DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative
DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative

Sådan fungerer det

Decorative

Vælg et emne eller en specifik foredragsholder

Søg direkte efter en vidensekspert eller lad dig inspirere ved at vælge et emne og dyk ned i hundredvis af foredragsholdere. Vi finder gerne den rette ekspert til jeres event. Udfyld formularen eller ring til os på +45 70 200 449.

Send en 100% gratis og uforpligtende forespørgsel

I vores oversigt over foredrag kan du læse om vores eksperter og deres foredrag samt på forhånd se en estimeret pris. Når du har fundet et foredrag, der matcher dine behov, kan du sende en gratis og uforpligtende forespørgsel. Vi garanterer svar inden for 24 timer.

Decorative
Decorative

Bekræft din booking og se frem til at opleve foredraget.

Når foredragsholderen har accepteret din forespørgsel, modtager du en mail, hvori du skal bekræfte din booking. Din booking gennemføres ved at betale igennem et sikkert betalingslink. Din booking er herefter endeligt bekræftet og I kan se frem til at blive beriget med ny viden og inspiration.