Book foredrag om De 17 Verdensmål

FN's 17 verdensmål, der har til formål at skabe en mere bæredygtig udvikling, er PT. et af tidens hotteste emner. Frem til 2030 skal målene blandt andet afskaffe sult og fattigdom, fremme sundhed og trivsel, opnå ligestilling mellem kønnene, understøtte økonomisk vækst og fremme bæredygtighed.


De 17 mål har 169 delmål, der henvender sig til alle verdens lande, og tager højde for hver enkelt lands udgangspunkt. På nuværende tidspunkt placerer Danmark sig som det næstbedste land i verden, der formår at implementere og leve op til målene.


Hos Youandx støtter vi op om de 17 verdensmål. Vi har derfor samlet en række foredragsholdere, som egner sig perfekt til et event, hvor målene er på agendaen. Uanset om I ønsker viden omkring, hvordan I implementerer de 17 mål i virksomheden eller blot et ønske om en mere bæredygtig hverdag, har vi en speaker, der henvender sig til jer. Du kan se vores inspirerende speakers nedenfor, booke et foredrag direkte eller ringe og høre nærmere - helt uforpligtende.

Direkte kommunikation

Vi forbinder vores videnseksperter og kunder gennem direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled.

Gennemskuelige priser

Vi har skabt en platform med fuld åbenhed og gør op med et ikke-transparent marked, så du ved, hvad du betaler for.

Kun validerede eksperter

Igennem personlig validering sikrer vi kvaliteten af de formidlere og inspiratorer, der kan blive en del af Youandx.

Nogle af vores kunder

DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative
DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative

Sådan fungerer det

Decorative

Vælg et emne eller en specifik foredragsholder

Søg direkte efter en vidensekspert eller lad dig inspirere ved at vælge et emne og dyk ned i hundredvis af foredragsholdere. Vi finder gerne den rette ekspert til jeres event. Udfyld formularen eller ring til os på +45 70 200 449.

Send en 100% gratis og uforpligtende forespørgsel

I vores oversigt over foredrag kan du læse om vores eksperter og deres foredrag samt på forhånd se en estimeret pris. Når du har fundet et foredrag, der matcher dine behov, kan du sende en gratis og uforpligtende forespørgsel. Vi garanterer svar inden for 24 timer.

Decorative
Decorative

Bekræft din booking og se frem til at opleve foredraget.

Når foredragsholderen har accepteret din forespørgsel, modtager du en mail, hvori du skal bekræfte din booking. Din booking gennemføres ved at betale igennem et sikkert betalingslink. Din booking er herefter endeligt bekræftet og I kan se frem til at blive beriget med ny viden og inspiration.