Decorative

Maria Lya Leerbeck

Dit liv - din historie.

5.0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

(6)

om Maria Lya Leerbeck

Vores fortællinger skaber vores identitet og virkelighed. Og lige så længe mennesket har eksisteret, har vi dokumenteret og delt vores erindringer og historier. De kendte udgiver selv- og autobiografier i stor stil, og vi ved fra forskning, at det at nedskrive sine erindringer, kan have mange positive effekter - udover dét, at skabe et eftermæle til de kommende generationer. Maria er stifter af Forlaget Fortæl, der matcher private kunder med professionelle skribenter, der interviewer dem og herefter nedskriver deres livshistorie, der foreviges i en smuk bog. Med foredraget giver Maria et indblik i forskningen omkring livshistorier set med psykologiens briller – og så giver hun konkrete redskaber til dig, der ønsker at skrive dine egne erindringer, med udgangspunkt i både forskning og med sine egne erfaringer med at skrive andre menneskers livshistorier. Foto af: Sebastian Stigsby

Emner

  • Personlig Udvikling
  • Psykologi
  • Identitet
  • Kommunikation
  • Adfærd

Sprog

  • Dansk

Tilgængelighed

Tilbyder fysiske ydelser

Anmeldelser af Maria Lya Leerbeck

5,0

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Baseret på 6 anmeldelser

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Mette Engell Friis

28. september 2023

Frivilligkoordinator og kommunikationsmedarbejder, Svanevig Hospice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

16 af vores frivillige har været på første del af et "lær at skrive livshistorier"-kursus hos Maria - anden del om tre måneder. De frivillige er så begejstrede for Marias engagement, viden og nærvær. Faktisk er de begejstrede i en grad, så flere allerede allerede har kastet sig over familiemedlemmer eller bekendte for at prøve det af. Der er allerede forventningsfuld glæden sig til næste gang.

Jette Stensgaard

23. marts 2022

Kommunikationsmedarbejder, Dansk Center for Organdonation

Anmeldelse handler om: Workshop

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Maria formåede fra start til slut at engagere de frivillige på involverende vis, og faciliterede så alle blev mødt i øjenhøjde qua en god fornemmelse for målgruppens forskellige kompetencer. Maria udviste stor målgruppeforståelse og berigede de frivillige med redskaber og indsigter til at kunne formidle deres egen historie.

Jytte Hedegaard

23. marts 2022

Formand, Ældresagen Børkop

Anmeldelse handler om: Foredrag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Indholdet af foredraget om livshistorier passede perfekt til os, og Maria holdt et super foredrag ledsaget af en flot og overskuelig præsentation. Maria er set med vores øjne en afsindigt dygtig, professionel, empatisk og tålmodig person. Foredraget var et tydeligt bevis på, at livshistorier er guld værd – ikke kun for de nærmeste relationer. Jeg kan på deltagernes og egne vegne varmt anbefale Marias foredrag.

Giv en anmeldelse

Videoer

expand_more

Maria Lya Leerbeck har ingen videoer i galleriet.