Youandx Privatlivspolitik

  1. Om denne politik

    Hos Youandx prioriterer vi dit privatliv og ønsker at give dig nøjagtige oplysninger om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvordan du kan udøve dine rettigheder som registreret. Denne privatlivspolitik beskriver vores praksis for databehandling, når du:

    • Besøger vores hjemmeside
    • Bestiller en Leverandør eller sender os en forespørgsel ved hjælp af vores online bookingsystem
    • Sender en chat besked til vores kundesupport
    • Ansøger om et job hos Youandx
  2. Om Youandx

    Youandx er i relation til denne privatlivspolitik samt gældende lovgivning herunder EU og dansk databeskyttelseslovgivning defineret som dataansvarlige dvs. at Youandx er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, vores praksis for databehandling eller i forhold til dine rettigheder som registreret, kan du kontakte os på info@youandx.com eller via informationerne nedenfor.

    Generel kontaktinformation:

    YOUANDX ApS
    Helsinkigade 29
    2150 Nordhavn

    Tlf: +45 70 200 449

  3. Processing of personal data

    Vi behandler kun dine personoplysninger, når vi har et gyldigt retsgrundlag, og hvor det er nødvendigt og forholdsmæssigt med henblik på behandling. Det betyder, at vi kun indsamler dine data i følgende situationer:

    • Du har givet dit samtykke til behandling, såsom at acceptere vores brug af cookies, interagere med os via besked f.eks. chat eller på vores sociale medier eller ved at abonnere på vores nyhedsbrev
    • Du har indgået eller ønsker at indgå en kontrakt med os f.eks. ved at søge job hos Youandx eller abonnere på Youandx-platformen
    • Vi har en juridisk forpligtelse til at behandle dine personoplysninger f.eks. i henhold til bogføringslovgivningen
    • Bi eller vores tredjeparts tjenesteudbydere har en legitim interesse i at behandle specifikke personlige oplysninger om dig, såsom at opretholde sikkerheden på vores platform og hjemmeside, til forebyggelse af svig eller til markedsføringsformål.

    Cookies

    Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at understøtte tekniske funktioner, der forbedrer din browseroplevelse, og til at indsamle statistikker til at analysere webstedtrafikken. Strengt nødvendige cookies, der kræves for at vores hjemmeside fungerer, indsamles automatisk. Andre cookies bruges kun med dit skriftlige samtykke.

    Du kan finde flere oplysninger om cookies herunder opbevaringsperioder og oplysninger om, hvordan du ændre dine cookiepræferencer, i vores cookiepolitik.

    Booking og forespørgsler

    Når du booker en service via Youandx-platformen, indsamler vi følgende oplysninger for at levere tjenesten til dig:

    • Generelle kontaktoplysninger: navn, e-mailadresse og telefonnummer
    • Virksomhedsoplysninger
    • Betalingsoplysninger
    • Købshistorik
    • Øvrige relevante oplysninger i relation til din booking eller forespørgsel

    Chat med kundesupport

    Hvis du interagerer med os ved at bruge kundeservicechatten på vores hjemmeside, behandler vi følgende oplysninger om dig:

    • Navn
    • Kontaktoplysninger

    Jobansøgning

    Vi opslår jobtilbud via en tredjeparts platform, The Hub (thehub.io/startups/youandx-1). Du kan finde flere oplysninger i deres privatlivspolitik for jobansøgere: thehub.io/privacy-policy De personoplysninger vi indsamler fra jobansøgere omfatter:

    • Navn og kontaktoplysninger
    • CV, følgebrev og andre relaterede oplysninger

  4. Hvor længe vi opbevarer dine data

    Når dine personoplysninger ikke længere er nødvendige at behandle, vil de blive slettet, med undtagelse af information der kræves opbevaret i henhold til gældende lovgivning.

  5. Dine rettigheder

    Du har ret til at få adgang til de personoplysninger, vi behandler om dig, gøre indsigelse mod eller begrænse vores behandling, rette dine oplysninger og få dine personoplysninger slettet, medmindre vi har altoverskyggende interesse eller en juridisk forpligtelse til at behandle dine data. Samtykket til at behandle dine personoplysninger, kan du til enhver tid trække tilbage. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, kan du bruge knappen ’Afmeld’ i e-mailen, hvorved du stopper med at modtage nyhedsbrevet.

    Du kan udøve dine rettigheder ved at kontakte os på info@youandx.com

    Hvis du ikke er tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet.

    Datatilsynet
    Carl Jacobsens Vej 35
    2500 Valby

    Tlf: +45 33 19 32 00

    Email: dt@datatilsynet.dk

  6. Ændringer af denne politik

    Vi gennemgår og opdaterer regelmæssigt denne privatlivspolitik for at holde oplysningerne nøjagtige og for at tilpasse vores databehandlingspraksis i henhold til ændringer i gældende lovgivning. Eventuelle væsentlige ændringer vil blive meddelt på vores hjemmeside.

  7. Overførsel af oplysninger

    Til visse formål bruger vi betroede partnere og tredjepartstjenester til at behandle data på vores vegne. Før vi engagerer en databehandler, skal vi sørge for, at de respekterer de registreredes rettigheder, overholder de relevante databeskyttelsesregler og indgår en databehandleraftale med os. Vi deler dine personoplysninger, når og i det omfang det er nødvendigt for udførelsen af vores tjenester og forpligtelser over for dig, eller hvor det er påkrævet ved lov. Se den opdaterede liste over vores databehandlere nedenfor:

    Liste over databehandlere:

    DatabehandlerLandBehandlede personoplysningerUdførte tjenester
    FenerumDanmarkKontaktoplysninger for platformabonnenterAdministration af brugerabonnement
    Sproom / Visma E-conomicDanmark, NorgeOplysninger om debitorbetalingFakturering
    HotjarMaltaCookies fra besøgende på webstedetOptimering af webstedet
    MailchimpUSAKundens e-mail-adresserNyhedsbrev
    StripeUSAKreditkort betalingsdata fra kunderKreditkortbetalinger
    LinkedInUSACookies fra besøgende på webstedetMarkedsføring
    Google AdsUSACookies fra besøgende på webstedetTrafikanalyse af websteder

Senest opdateret: 10. september 2021