Få en håndfuld gratis og uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om, hvilken foredragsholder der er den ideelle for jer? Nogle af Danmarks bedste foredragsholdere og dygtigste eksperter sidder klar til at matche dine behov. Indsend en forespørgsel her og få flere uforpligtende tilbud på en oplægsholder, der fuldender dit event.

Eller kontakt os på +45 70 200 449 eller info@youandx.com

Decorative

Sådan fungerer det

Decorative

Udfyld formularen

Udfyld formularen med emne og andre relevante informationer. Herefter vil vi ud fra dine ønsker finde eksperter, der matcher dine behov. Jo flere informationer du udfylder, jo mere præcist kan vi udvælge eksperter, der opfylder dine krav.

Du modtager uforpligtende tilbud

Vi vil inden for 24 timer vende tilbage til dig med en håndfuld eksperter, der matcher dine behov. Du modtager en mail med navne på eksperterne, beskrivelse af deres ekspertiseområde samt flere uforpligtende tilbud, du nemt kan bekræfte eller afvise.

Decorative
Decorative

Book din ekspert direkte og se frem til at opleve foredraget

Såfremt du ønsker at gøre brug af et eller flere af de tilbud, du har fået fremsendt, kan du booke din valgte ekspert direkte på vores platform. Herefter er processen enkel og din booking gennemføres ved at betale igennem et sikkert betalingslink. Din booking er herefter endeligt bekræftet og I kan se frem til at opleve foredraget og blive beriget med ny viden.

Har du spørgsmål? Husk, at vi altid sidder klar ved telefonen på +45 70 200 449 eller i vores direkte chat.

Nogle af vores kunder

DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative
DecorativeDecorativeDecorativeDecorativeDecorative