Kommunikation

Vi har flere foredragsholdere, der kan hjælpe jer optimere kommunikationen i hele organisationen. Uanset om det er ekstern eller intern kommunikation har vi en ekspert, der matcher jeres behov.


0 resultater

Alle søgeresultater
Vi fandt desværre ingen matchende resultater

Book foredrag om kommunikation hos Youandx

Med et foredrag om kommunikation, kan I forbedre jeres interne og eksterne kommunikation på flere parametre. Med et inspirerende oplæg fra en af vores eksperter, kan I være sikre på at blive klogere på, hvordan I optimerer jeres kommunikation på tværs af hele virksomheden. 

Et foredrag om kommunikation kan blandt andet vinkles inden for konflikthåndtering eller samarbejde. I kan også blive klogere på, hvordan I internt i organisationen får det bedste frem i hinanden med en af vores foredragsholdere, der har speciale i adfærd. Vores eksperter benytter sig af forskellige redskaber og værktøjer, så I er sikret at få det bedste udbytte af foredraget. Et redskab der ofte benyttes, kan være så simpelt som en personlighedstest, hvor I hver især lærer hinanden bedre at kende og bliver klogere på hinandens styrker og svagheder, samt hvordan I spiller hinanden gode.

Med et foredrag om kommunikation vil I opleve at styrke inklusion, mindske misforståelser og forbedre det overordnede samarbejde. Det er altafgørende for en succesfuld virksomhed at have en velfungerende kommunikation. 

Sådan booker du et foredrag

Med kun 3 overskuelig steps kan du have booket din næste ekspert:

  1. Find den foredragsholder du ønsker at booke
  2. Klik på ”forespørg”, udfyld detaljerne og send din forespørgsel. Husk, at det altid er uforpligtende at indsende en forespørgsel
  3. Den valgte foredragsholder har nu modtaget din forespørgsel, og vil bekræfte eller afvise den inden for 24 timer. Herefter gennemføres din booking ved at betale igennem et sikkert betalingslink

Hvordan kan et kommunikationsforedrag hjælpe dig? 

Vi har flere foredragsholdere, der er eksperter inden for arbejdsglæde, samarbejde, konflikthåndtering samt andre former for kommunikation. Vores eksperter vil give jer indsigt i, hvordan I sikrer, at jeres kommunikation fungerer, uanset om det er internt eller eksternt.

Eksempelvis kan I booke et foredrag eller en workshop inden for kropssprog og formidling og blive klogere på, hvordan I leverer den bedste præsentation og udtrykker et budskab klart og tydeligt. Uanset hvilken form for kommunikation I ønsker et foredrag omkring, kan vi hjælpe jer med at blive inspireret.

Kommunikation i virksomheder

Et foredrag om kommunikation egner sig særlig godt til virksomheder, der ønsker at forbedre kommunikationen på flere niveauer. Vi har flere eksperter med speciale heri, som kan give jer deres indsigter i, hvordan I bedst mulig optimerer på flere parametre. 

Eksempelvis er det relevant for enhver virksomhed, at medarbejdere kender til virksomhedens overordnede vision og mission samt ved, hvor I ønsker at bevæge jer hen og hvilken retning medarbejderne skal arbejde i. Med et optimalt internt kommunikationsniveau kan I sikre, at alle er bevidste om den overordnede strategi. Udbyttet af et foredrag om kommunikation er et styrket samarbejde og en øget arbejdsglæde og trivsel.

Kommunikation i hverdagen

Vi kender helt sikkert alle sammen til, at vi går galt af hinanden på baggrund af en misforståelse. Men misforståelser kan nemt undgås. Med et foredrag, kan I blive bedre til at kommunikere sammen i hverdagen. 

I kan eksempelvis booke et foredrag med Peter Bredsdorff-Larsen og blive klogere på, hvordan I ved at kende til hinandens forskelligheder kan motivere alle i teamet og herigennem undgå misforståelser. Eller Ida Thyrring, der inspirerer jer til, hvordan I tager ansvar for jeres samarbejdsrelationer og giver jer konkrete redskaber til at styrke præstationskulturen. Vi har flere forskellige dygtige eksperter, der kan hjælpe jer blive klogere inden for alle former af kommunikation, så I sikrer, at I ikke behøver at gå galt af hinanden i hverdagen.

Vi har Danmarks bedste foredragsholdere. Book et foredrag direkte eller ring til os, hvis du har brug for sparring – så hjælper vi dig med at gøre dit arrangement til en succes.