YOUANDX PRÆSENTERER: SHOTGUN LIVE

29. apr. 2020

YOUANDX PRÆSENTERER: SHOTGUN LIVE

Vi mener ikke, at vidensdeling skal stoppe, fordi vi ikke kan være sammen fysisk. Derfor har vi hos Youandxomstillet os og indgået et samarbejde med SpeakeBee, som er gratis og tilgængelig for dig på nettet.

Programserien “SHOTGUN” live, udkommer hver mandag kl 21.30 på platformen SpeakerBee. Dette med en nøje udvalgt ekspert og Emil Thorup som vært.

Se eller gense tidligere episoder i dette blogindlæg.

Anne Skare Nielsen – Tiden gør, at vi må lære at forudse fremtiden.

Hvordan gør man så lige det? I denne udgave af SHOTGUN, kommer Anne Skare Nielsen ind på, hvad du selv kan gøre, og giver gode tips og tricks til, hvordan vi transformerer tankemønstre. Der er meget på spil - se med, få overblik og et los i komfortzonen i en tid, der er udfordrende for alle.

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen interviewes af Emil Thorup om fremtiden, og hvordan vi skaber de bedste forudsætninger for os selv i denne tid. Se eller gense her.

Jesper Steinmetz – USA i et skæbneår.

Amerikanerne står lige nu i den værste sundhedsmæssige og økonomiske krise nogensinde. Hør hvordan krisen påvirker præsidentvalget i november og hvordan krisen trods den megen kritik af Trump trods alt kan ende med at han bliver genvalgt. Se eller gense her.

Kay Xander Mellish – What Danes and Americans don’t know about each other.

The USA is one of Denmark's top trading partners and Danes love American movies and sports. But they dont always understand why Americans act the way they do. Kay Xander Mellish, author of "Working with Americans: Tips for Danes" offers some fun insights. Se eller gense her.

Signe Jungersted – Fremtidens turisme.

Hvad vil turister efterspørge i en post-pandemi verden og vil de blive mødt med samme gæstfrihed som før? Emil Thorup diskuterer fremtidens turisme efter krisen med Signe Jungersted, oplevelsesøkonomisk forandringsstrateg og partner i Group NAO. Se eller gense her.

Steffen Max Høgh – Tjen penge på ansvar.

Hvordan tjener man penge på at tage et socialt og miljømæssigt ansvar? Kan det betale sig at gøre verden til et bedre sted? Der er et hav af danske og udenlandske virksomheder der formår at tjene på at arbejde med verdensmålene. Men hvad har de til fælles?
Vi dykker særligt ned i kommunikationen om bæredygtighed og hvilken rolle det spiller ift. den grønne omstilling. Se eller gense her.

Arne Nielsson – 3 gode råd, jeg ville ønske, jeg havde fået, da jeg var yngre.

Det er næppe en overdrivelse at kalde Arne Nielsson toppen af poppen, når det kommer til motiverende foredrag. Arne, har igennem sine mange år som foredragsholder, coach, forfatter og idrætsudøver inspireret tusindvis af mennesker til at leve et bedre liv ved at integrere og anderkende vores sammensatte personligheder og liv. Nu er Arne nået til et punkt i hans liv, hvor det er tid til at gøre status på de vigtigste erfaringer, han har gjort sig igennem de mange år og de mange møder med mennesker. Han kalder det: 3 gode råd jeg ville have ønsket, jeg havde fået, da jeg var yngre. Se med og husk: Den kloge lærer af sine egne fejl den vise lærer af andres. Se eller gense her.

Brian Mikkelsen – Hvordan får vi gang i økonomien igen?

Vi står midt i en historisk økonomisk krise, men hvad er status for erhvervslivet, hvor dyb er krisen for virksomhederne, og hvordan får vi gang i økonomien igen? Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv, fortæller, hvordan Danmark kan skabe de rette rammevilkår for dansk erhvervsliv, så erhvervslivet igen kan få gang i dansk økonomi. Se eller gense her.

Lars Juhl – Krisens Kraft

Den tidligere skibsreder og erhvervsmand, Lars Juhl, har brændt sit lys i begge ender og lidt i midten samtidig.

Lars levede drømmen som succesfuld skibsreder, og når man er vokset op med ordene i vores familie arbejder vi til vi segner, og når vi vågner op igen, så arbejder vi videre!, er der ikke noget der kunne stoppe Lars i at arbejde hele tiden.

Efter at have forhandlet løsesum i 30 dage med pirater der havde kapret et af hans skibe, overlevet finanskrisen på trods af enorme tæsk og faldet død om med hjertestop, vidste han, at han måtte lægge sit liv om og tage stilling til de store spørgsmål i livet, som han havde ignoreret i for lang tid.

Få indblik i krisens kraft og hvordan Lars har brugt denne til at transformere sit liv. Kriser kommer i mange forskellige udgaver og det er måden vi tackler dem på, der på mange måder kommer til at definere os som mennesker. Husk, at det er ikke alle, der som Lars, får en chance mere for at leve! Se med her.

Sille Krukow – Adfærdsdesign og nudging

Indretning af vores offentlige rum, arbejdspladser og andre stedet hvor mennesker samles er vigtigere end aldrig før. Derfor er adfærdsdesign noget vi alle støder endnu mere på i denne Corona-tid. Men forstår vi hvordan vi bruger nudging og adfærdsdesign optimalt og smartest og nu specielt på vores arbejdspladser. Sille Krukow er en Danmarks førende eksperter i adfærdsdesign og ved alt om at optimere adfærd, arbejdsprocesser og forbrugerinteraktion. Se med her.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative