Vidste du, at I stadig kan samles til et foredrag?

11. aug. 2020

Vidste du, at I stadig kan samles til et foredrag?

Derfor kan I trygt booke efterårets foredrag!
Forsamlingsforbuddet bliver indtil videre ikke hævet; men arrangører, der er omfattet af sektorpartnerskabsretningslinjer, må dog allerede i dag fortsat gerne afholde arrangementer med op til 500 mennesker, hvis de primært sidder ned og overholder afstandskravene – som for eksempel til et siddende foredrag.For private arrangementer vil den anbefalede grænse også fortsat være på 100 personer. Det er dog ikke et lovkrav.
Regeringen mødes den 12. august med Folketingets partier om forhandlingerne af fase 4 i genåbningsplanen.

Book et foredrag med verdens førende corona-eksperter!
Vi har, helt eksklusivt som de eneste i Danmark, flere internationale foredragsholdere, herunder nogle af verdens førende eksperter inden for corona, pandemier og udviklingen heraf. Vores eksperter kan sætte jer ind i alt fra udviklingen af corona, vaccinesituationen og hvad corona kommer til at betyde for os som mennesker og økonomien i jeres virksomhed.

Book trygt dit fysiske foredrag hos os.
Vihar ændret i vores afbestillingsbetingelser for at sikre dig, at du kvit og frit kan ændre afholdelsesdatoen, skulle coronakrisen gøre, at dit event skal udskydes.

Michael Osterholm – Corona ekspert

Hvordan har corona ændret verden og hvad bringer fremtiden med corona? Dr. Osterholm er blevet omtalt af CNN som "the infectious disease expert who has been warning us for a decade and a half that the world will face a pandemic og blev hurtigt førende rådgiver i forhold til folkesundhedspåvirkningen af COVID-19. Læs mere her.

Michael OSterholm
Michael Osterholm

Lars Juhl – Krisens Kraft

Hvordan lærer vi som mennesker at håndtere de uforudsigelige situationer som eksempelvis Corona-krisen sætter os i? Det handler bl.a. om at kunne træffe de rigtige beslutninger i krisesituationer.

Lars vil i foredraget trække paralleller til sit eget liv, hvor han har stået i utallige kriser men qua et stærkt arsenal af værktøjer og teknikker har rejst sig hver gang - og i endnu stærkere og mere oplyste udgaver af sig selv. Læs mere her.

Lars Juhl

David Heymann – Corona Ekspert

Hvad betyder det, hvis du bliver smittet med corona? Hvem er de mest udsatte? Hvordan beskytter du dig selv? Sundhedsekspert David Heymann, der stod i spidsen for den globale bekæmpning af SARS udbruddet i 2003, kan sætte corona i perspektiv og gøre jer klogere på, hvad fremtiden bringer. Læs mere her.

David Heymann

Lars Christensen – Chok til verdensøkonomien

Er du også bekymret for effekterne af corona, og hvad det vil betyde for din virksomhed og investeringer? International økonom Lars Christensen vil give jer en erhvervsbriefing om de forventede effekter på global økonomi og på de globale finansielle markeder. Lars Christensensbriefing vil hjælpe dig og din virksomhed til at navigere igennem denne krise.Læs mere her.

Lars Christensen

Chris Smith – Corona Ekspert

Hvor langt er vi med en vaccine? Kommer den overhovedet? Er der seriøse senfølger, når man først har haft corona? Virolog og internationalt anderkendte ekspert i corona Dr. Chris Smtiher en af verdens førende talere og hyppigt brugt i medierne verden over i forhold til coronaudviklingen på verdensplan.Læs mere her.

Chris Smith
Chris Smith

Peter Qvortrup – Genstart efter corona

Peter Qvortrup Geislingvil i sine foredrag videreformidle, hvordan I stopper op, og giver livet et serviceeftersyn. Hans foredrag henvender sig til alle målgrupper, ung som gammel. Han formår at sætte fokus på emner som kost, rygning, alkohol og motion samt corona-krisen; men også på de bløde sider af livet. Læs mere her.

Peter Qvortrup

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative