facebook
Vi søger en Student Designer!

4. aug. 2020

Vi søger en Student Designer!

OM Youandx

Youandx er en ung virksomhed fra 2017, der gennem de seneste år har været på en større vækstrejse. Vi er i dag en af de førende formidlere af foredragsholdere og videnseksperter i Danmark, med en vision om at blive en komplet digitaliseret løsning for vores kunder - en Airbnb indenfor for booking af foredragsholdere. Med udgangspunkt i denne vision, er vi i dag i fuld gang med en stor omstilling til at blive en SaaS-virksomhed inden- for de kommende år, og har i den forbindelse brug for nye, dygtige mennesker til at hjælpe os på rejsen og blive en fast del af vores team.

Hvis du kunne tænke dig at bruge dine design-kompetencer til at udvikle web-produkter, der skaber stor værdig og bliver brugt af de største virksomheder i Danmark fra Novo Nordisk til Maersk så er Youandx muligvis et godt fit for dig.

Vi holder til i 2150 Nordhavn, Sundkaj 125 3. th. i et innovativt kontormiljø og med måske Københavns bedste udsigt.

Er du 1. eller 2. års designstuderende med lyst til at udvikle dine færdigheder, og vil du være med til at forme brugeroplevelser såvel som interfaces hos en tech- virksomhed i kraftig udvikling? Så har vi brug for dig hos Youandx.

OM Youandx

Youandx er en ung virksomhed fra 2017, der gennem de seneste år har været på en større vækstrejse. Vi er i dag en af de førende formidlere af foredragsholdere og videnseksperter i Danmark, med en vision om at blive en komplet digitaliseret løsning for vores kunder en Airbnb indenfor for booking af foredragsholdere. Med udgangspunkt i denne vision, er vi i dag i fuld gang med en stor omstilling til at blive en SaaS-virksomhed indenfor de kommende år, og har i den forbindelse brug for nye, dygtige mennesker til at hjælpe os på rejsen og blive en fast del af vores team.

Hvis du kunne tænke dig at bruge dine design-kompetencer til at udvikle web-produkter, der skaber stor værdig og bliver brugt af de største virksomheder i Danmark fra Novo Nordisk til Maersk så er Youandx muligvis et godt fit for dig.

Vi holder til i 2150 Nordhavn, Sundkaj 125 3. th. i et innovativt kontormiljø og med måske Københavns bedste udsigt.

HVAD SKAL DU LAVE?

Som Student Designer bliver du tilknyttet et agilt udviklingsteam med bl.a. en Product Owner, en Scrum Master og en række udviklere. De daglige arbejdsopgaver vil være indenfor webdesign, hvor du vil komme til at løfte opgaver både indenfor UX- og UI-design.

Dine primære opgaver bliver at hjælpe dit team med designopgaver som:

  • Udarbejde wireframes, mockups og prototyper.
  • Optegne kunderejser og identificere brugerbehov.
  • Udtænke og visualisere nye koncepter og idéer.
  • Omsætte business-research til designsystemer.
  • Samtlige ad hoc designopgaver som designelementer til nyhedsbreve, sociale medier mv.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Du får ansvar, spændende opgaver og rig mulighed for at udnytte og videreudvikle din design-faglighed i tæt sparring med erfarende kollegaer.

Du får praktisk erfaring med UI- og UX-design i et agilt set-up (Scrum).

STUDENT DESIGNER HOS Youandx

Du får mulighed for at varetage en bred rolle, med masser af plads til kreativitet og hvor der ikke er langt fra idé til virkelighed. Du vil tillige blive en del af et åbent og modtagende arbejdsmiljø, hvor dine idéer bliver hørt og realiseret.

Du bliver en del af en hurtigt voksende forretning, med højt til loftet og konstant udviklende teams. Det betyder, at du får mulighed for at afprøve flere forskellige roller af indenfor design, marketing og udvikling.

Gode arbejdsforhold, fri tilrettelæggelse af din arbejdstid og vedkommende og innovative kollegaer.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

Vi forventer, at du på forhånd har erfaring med navnlig webdesign. Vi forestiller os, at du tidligere har arbejdet med grafisk- og/eller webdesign, og du er begyndt på en relevant videregående uddannelse fx på KEA eller ITU gerne på 1. eller andet 2. år. Vigtigst af alt er dog, at du brænder for design og du er parat på at udvide dine færdigheder.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har flair for digitalt design, så du kan skabe enkle og intuitive interfaces med brugeroplevelsen i centrum.
  • Du har erfaring med designværktøjer, såsom Photoshop, Illustrator eller Sketch. Kendskab til InVision er et plus.
  • Er frisk på at argumentere og stå ved dine designvalg, og at du er klar på at skulle gå i dialog med dine kollegaer.
  • Arbejder selvstændigt og struktureret.
  • Kan arbejde ca. 15 timer om ugen (vi er selvfølgelig fleksible i eksamensperioderne).

Hvis du synes stillingen lyder spændende, så send os din ansøgning og CV. Det vigtigste for os er at se dit erfaringsgrundlag, hvorfor du bedes vedhæfte et portfolio med design-eksempler fra dine tidligere projekter. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Product Owner, August Bisgaard Faisst, på telefon 22 90 84 44eller e-mail abf@youandx.com.

Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi afholder samtaler løbende og ansætter når den rigtige kandidat er fundet.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative