Når 'Corona bringer os længere væk - så rykker vi tættere på

11. maj 2020

Når 'Corona bringer os længere væk - så rykker vi tættere på

Tanker om at leve for at dele viden, om at være erhvervslivets forlængede videns-arm og om at rykke helt ind i vores kunders stue

Af Maybritt Toft-Bisp
CEO & co-founder, Youandx.

For en flok inspirations- og videns-nørder som mit team og jeg, findes der ikke noget værre, end når udefrakommende kræfter (læs Corona) stikker en kæp i hjulet for, at vi kan udleve vores passion. En passion der handler om at dele mest mulig viden og inspiration med flest muligt af vores medmennesker.

Så hvad gør man, når 'Corona bringer os langt væk fra de konferencelokaler, hvor vi normalt giver high-fives til vores kunder efter endnu et veleksekveret videns-foredrag, og hvor forsamlinger af mennesker deler fornyet inspiration og begejstring med hinanden?

Vi rykker tættere på - og så tæt vi overhovedet kan (uden at bryde nogle regler naturligvis ).

Gennem de sidste tre uger har vi talt med en masse såvel nye som eksisterende kunder om den virkelighed og de vidensbehov, der pt. er gældende i den nye hverdag. Det er der kommet en masse fantastiske samtaler, vidensdeling og skræddersyede produkter ud af. Produkter der selvsagt skal leveres på distancen og med et indhold, som de færreste tilbage i januar/februar ville have spået til at være blandt forårets bestsellere inden for videns-foredrag. Tænk bare på distanceledelsens revival.

Lad os stå for, at vidensniveauet og motivationen fortsat er i top hos jer

Hvis du sidder derude og er ophængt med planer for, hvordan I som virksomhed kommer helskindet igennem krisen, og hvordan I får jeres medarbejdere forsvarligt og trygt tilbage på jobbet, er du ikke alene. For det fylder hos de fleste ledere lige nu og med rette.

Ikke desto mindre kan det måske være svært at finde den tid og det fokus, der skal til for at planlægge eller uddelegere det næste leder-, medarbejder- eller kundeevent. Men den tid og dét fokus har vi. Så står du med et endnu ikke planlagt videns-foredrag eller event så tøv ikke med at skrive eller ringe til os som sagt er vi drevet af at dele viden med andre og jo flere jo bedre.

I aften rykker vi for resten endnu tættere på ja faktisk helt ind i din stue, hvis vi må få lov. For her sender vi live kl. 21:30 med Steffen Max Høgh.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative