Løft tilfredsheden hos medarbejderne!

9. mar. 2020

Løft tilfredsheden hos medarbejderne!

Det er måden, du siger det på.

Hvordan påvirkes vi af måden, hvorpå vi skriver og taler til hinanden? Der er forskel på mennesker, og der er forskel på, hvordan vi hver især opfatter det, andre siger til os. Derfor har det en kæmpe indflydelse i forhold til vores samarbejde, hvordan vi taler til hinanden og hvordan vi siger tingene. Erik Løgstrup er ekspert i kommunikation, og uddyber i episode 20 af podcasten “SHOTGUN – Viden er noget, vi deler”, hvordan I både som arbejdsgiver og arbejdstager kan styrke jeres kommunikation for at forbedre samarbejdet ogoptimere resultaterne i virksomheden!

Sådan øger I tilfredsheden med et foredrag!

Med et foredrag fra en af vores eksperterkan I få inspiration til, hvordan I forbedrer kommunikation, når jeres mål, motiverer medarbejdere og meget mere. Læs mere i dette nyhedsbrev og bliv inspireret!

Eksperter

Af inspirerende eksperter har vi blandt andre Erik Løgstrup, der kan inspirere jer til, hvordan I løfter tilfredsheden hos både medarbejdere og kunder igennem kommunikation samt Lise Bartell, der med evidens fra succesfulde ledere,har udviklet en guideline til, hvordan du som leder står stærkest og Gunnar Ørskov, der både med humor og seriøsitethjælper hele virksomheden med at nå sine mål og Stine Bosse, der er ekspert i ledelse og kan give jer det indspark I har brug for, for at skabe motiverede ansatte og ledere. Yderligere internationale Simon Sinek, som kan inspirere jer til, hvordan I leder jer selv og andre for at træffe de rigtige beslutning og Anne Birgitte Lindholm,der sætter ledere uden personaleansvar ind i, hvordan I med mest mulig udbytte tilpasser jeres ledelsesstil.

Shotgun #20 Erik Løgstrup – Det er måden, du siger det på.

Emil Thorup kører en tur med Erik Løgstrup, som er ekspert i, hvordan du får dit budskab igennem på en måde, så alle personlighedstyper kan se pointen.

Både store og svære omvæltninger samt forandringer kan italesættes på en måde, så folk ikke går ned med forventningsangst.

Eksempelvis skal Emil flytte nogle borde i sin virksomhed og har hårdt brug for Eriks råd, da nogle af hans medarbejdere næsten ikke kan magte denne situation. Nogle tager problemerne på forskud – hvilket måske ikke er en helt dårlig idé!

Tag med på tur og bliv klogere på, hvordan du bliver bedre til at sælge dine idéer til alle typer mennesker. Nogle gange er det ikke dét, du siger, men måden du siger det på… Lyt med her!

Formlen for fremtidig ledelse

Gennem 15 år som ledelsesrådgiver, har Lise Bartell hjulpet mange personer – bl.a. fra det offentlige og virksomheder som A.P. Møller Mærsk.

I hendes foredrag fokuserer hun på, hvordan positiv psykologi og hjerneforskning kan give os svarene på, hvordan der kan skabes større motivation blandt medarbejderne, hvilket i sidste ende resulterer i flere penge på bundlinjen.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative