LARS LØKKE: Danmark er lagt ned af Coronavirus!

29. apr. 2020

LARS LØKKE: Danmark er lagt ned af Coronavirus!

Lars Løkke og Emil Thorup: Danmark er lagt ned af coronavirus!
Vi mener ikke, at vidensdeling skal stoppe, fordi vi ikke kan være sammen fysisk. Derfor har vi hos Youandxomstillet os ogindgået et samarbejde med SpeakeBee, som er gratis og tilgængelig for dig på nettet. Her kan du se med, når Emil Thorup interviewer Lars Løkke om coronakrisen og Danmarks vejud af den.

Fremover sender vi programserien “SHOTGUN” live,hver mandag kl 21.30på platformen SpeakerBee. Dette med en nøje udvalgt ekspert og Emil Thorup som vært.

Hvad er SpeakerBee?

SpeakerBeeer en platform, stiftet af Lars Seier, der giver alle med noget på hjerte muligheden for at ytre sig. SpeakerBee har kun live broadcast på programmet. Desuden er det rettet mod brugere som ønsker mere viden, men med mulighed for live interaktion. Dermed får du som bruger en unik mulighed for, at stille spørgsmål direkte til eksperten, der er live, både inden og under sessionen.

SE ELLER GENSE: LARS LØKKE

Danmark er lagt ned af coronavirus. Tusindvis af danskere har meldt sig ledige, og tusindvis af virksomheder er i overhængende fare for at måtte dreje nøglen om. Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen mener, det er bydende nødvendigt, at vi hurtigst muligt får gang i den økonomiske vækst, så hjulene atter drejer rundt i det danske samfund.
Lars Løkke Rasmussen interviewes om coronakrisen, og Danmarks vej ud af den.

Se eller gense programmet her ,

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative