Hvilken indflydelse har det amerikanske valg på det danske erhvervsliv?

18. aug. 2020

Hvilken indflydelse har det amerikanske valg på det danske erhvervsliv?

Vidste du, at det amerikanske valg kan have stor betydning for din virksomhed?

Journalist og forfatter David Trads har i en 30 minutters podcast med Emil Thorup stillet skrapt på Trump og det forestående valg. Læs mere nedenfor.

Hvordan er I proaktive og forbereder jer på de udfordringer såvel som muligheder, det amerikanske præsidentvalg måtte medføre? Vi har eksperter, der kan belyse det amerikanske valg og dets betydning for din virksomhed.

Book dit fysiske foredrag hos os.

Vi har ændret i vores afbestillingsbetingelser for at sikre dig, at du kvit og frit kan ændre afholdelsesdatoen, skulle coronakrisen gøre, at dit event skal udskydes.

Derfor kan I trygt booke efterårets foredrag med op til 500 deltagere!

Forsamlingsforbuddet bliver indtil videre ikke hævet; men arrangører, der er omfattet af sektorpartnerskabsretningslinjer, må dog fortsat gerne afholde arrangementer med op til 500 mennesker, hvis de primært sidder ned og overholder afstandskravene – som for eksempel til et siddende foredrag.For private arrangementer vil den anbefalede grænse også fortsat være på 100 personer. Det er dog ikke et lovkrav.

25% på online foredrag!
HUSK, at vi har 25% på online live løsninger. Se vores katalog her.

David Trads – Hvad kan Trump?

Hvad det er, Trump kan? Hvad betyder han for Amerika og hvad tænker hans vælgere? Hvordan formår hans ledelsesstil at skubbe resten af verden bort? Hvordan kan I bruge det proaktivt i virksomhedskontekst? Læs mere om David og book hereller se og lyt med i ugens SHOTGUN episode “Amerika hvor er du” her.

Nouriel Roubini – Den globale økonomi står overfor en omvæltning!

Hvilken indflydelse har den nuværende situation i USA, både i forhold til coronavirus og præsidentvalget, på den globale økonomi? Nouriel Roubini, eksperten, der forudsagde den økonomiske krise i 2008, kan sætte jer ind i de fremtidige konsekvenser og udfordringer jeres virksomhed står overfor. Læs mere og book her.

Lars Bangert – Hvad betyder Trump for din virksomhed?

Hvad sker der i verden og hvilken indflydelse kommer det til at have på lige netop din vriksomhed? Lars vil med udgangspunkt i din virksomhed diskutere dette og give jer de vigtigste indsigter og udvikling i det internationale system. Læs mere og book her.

Anders & Lars – Hvilken indflydelse har amerikansk politik på din virksomhed?

Hvorfor har det stor betydning for os i Danmark, hvem der er præsident i USA? Og hvorfor er det næste præsidentvalg det vigtigste nogensinde? Hvad foregår der, i det amerikanske samfund og hvad kan I bruge det til i jeres virksomhed? Læs mere og book her.

Jesper Steinmetz – Hvordan påvirker Trump Danmark

Hvordan påvirker Trumps præsidentskab Danmark? Hvordan kan det være, at amerikanerne valgte Donald Trump som præsident og hvilken indflydelse har det haft og har på USA, at han er præsident? Steinmetz har personlig erfaret, igennem sine fire forskellige møder med Trump, hvordan præsidenten kan være - både på godt og ondt. Læs mere og book her.

“SHOTGUN” #26 – DAVID TRADS – “AMERIKA HVOR ER DU?”

Amerika hvor er du? David Trads kører en tur med Emil Thorup og taler om et emne de begge er dybt interesseret i og føler stærkt for, nemlig USA.

David Trads, forfatter til bogen “Amerika hvor er du?”, og Emil kan næsten ikke tro, hvad der er sket, med hvad de anså som verdens storebror. Som de siger: “Det hele er blevet mærkeligt…”

Synes du også, det hele er blevet lidt mærkeligt? Se med og bliv klogere

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative