Hvad koster et foredrag?

29. dec. 2022

Hvad koster et foredrag?

Når du skal booke et foredrag, er det vigtigt at huske på, at prisen kan variere meget afhængigt af foredragsholderen og emnet. Nogle foredragsholdere er mere efterspurgte end andre, og dette kan påvirke prisen. Det samme gælder for emnet – hvis du ønsker et foredrag om et fagligt eller populært emne, kan dette være dyrere end et mere generelt emne.

Hos Youandx starter nogle af de billigste foredrag ved omkring 5.000 DKK, men der findes også foredrag, der koster flere hundrede tusinde kroner. Gennemsnitsprisen på et foredrag i Danmark er omkring 20.000 DKK. Det er vigtigt at huske på, at prisen også kan inkludere omkostninger som transport, ophold og eventuelle ekstra aktiviteter i forbindelse med foredraget.

Hos Youandx har vi transparente priser, så du kan se prisen på et foredrag med det samme. Dette gør det nemt for dig at planlægge og budgettere for dit event. Vores priser starter ved omkring 5.000 DKK og går op til flere hundrede tusinde kroner, afhængigt af foredragsholderen og emnet. Gennemsnitsprisen på et foredrag i Danmark er omkring 20.000 DKK, men det er vigtigt at huske på, at prisen også kan inkludere omkostninger som transport, ophold og eventuelle ekstra aktiviteter i forbindelse med foredraget.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative