Har I styr på fremtidens teknologi?

24. feb. 2020

Har I styr på fremtidens teknologi?

Hvorfor bør I være på forkant med fremtidens trends?
Den teknologiske udvikling præger en større og større del af arbejdsmarkedet i form af forskellige trends som fintech, kunstig intelligens,big data og meget andet. Techvirksomhederne vokser sig stille og roligt, men sikkert, større og større. Er de ved at overtage fremtiden, og hvordan sikrer du dig selv og din virksomhed mod at blive disruptet?

Sådan sikrer du dig selv og din virksomhed:
Der er så meget uudnyttet potentiale i teknologien, der allerede er vundet frem på markedet. For at kunne konkurrere med virksomheder, der allerede benytter sig af disse, må I tænke det ind i jeres strategi. Det er altafgørende, at man som virksomhed kan eksekvere på de innovative ideer, så de skaber værdi for slutbrugeren. Teknologi skaber resultater, vækst og løsninger der er holdbare. Få styr på fremtidens teknologiske potentiale med en foredragsholder fra Youandx!

Gå en sikker teknologisk fremtid i møde og læs mere om vores udvalgte foredragsholdere herunder, der alle har speciale i fremtidens trends og kan sikre din virksomheds resultater!

Af inspirerende eksperter har vi blandt andre Henrik Fisker, skaber af verdens første plug-in luksus hybrid “Fisker Karma”. Henrik holder foredrag om teknologi og innovation med mottoet “Gør det umulige, muligt”. Yderligere Maria Flyvbjerg Bo, som sætter jer ind i,hvordan I går fra idé til proof-of-concept til innovative og værdiskabende produkter og services og Søren Peters, der er ekspert i robotteknologi og automatisering, og kan sætte jer ind i, hvilke kommercielle overvejelser I bør gøre i forbindelse med robotteknologi.Yderligere Sille Krukow, ekspert i nudging og adfærdsdesign, som kan hjælpe jer med, hvordan I igennem adfærdsændring og nudgingkan optimere arbejdsprocessor og forbrugerinteraktioner.

Læs mere om Maria på hendes profil: https://youandx.com/speakers/maria-flyvbjerg-bo/

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative