Har I planlagt jeres næste strategidag?

10. feb. 2020

Har I planlagt jeres næste strategidag?

Hvad får I ud af en strategidag?

Ved en strategidag kan I kortlægge og præcisere strategien for jeres virksomhed, samt hvordan I vil vækste og opnå mål. Vores foredragsholdere kan inspirere jer på flere forskellige måder, herunder alt fra teambullding, til verdensøkonomi, samt hvordan I øger virksomhedens markedsværdi igennem passionerede medarbejdere.

Har I fundet en foredragsholder til jeres næste strategidag?

Skab de bedste forudsætninger for succes og indfrielse af mål. Har I ikke allerede planlagt jeres næste strategidag? Så læs med,bliv inspireret og få en uforglemmelig strategidagmed en foredragsholder fra Youandx!

Vi har foredragsholdere, der henvender sig til både større og mindre virksomheder, organisationer eller teams. Få et indblik i, hvad vi blandt andet kan tilbyde nedenfor.

Af inspirerende eksperter, der egner sig til jeres strategidag, har vi FC Undercover, der igennem strategisk underholdning ryster teamet sammen på bedste vis og Lars Christensen, der kan sætte jer ind i den verdensøknomiske situation og hvilke forhåndsregler I bør tage herfor. Yderligere Peter Bredsdorff-Larsen, der kan sætte ild i teamet og inspirere jer til at opretholde en stærk vinderkultur samt Glenn Jacobsen, der vil vise jer, hvordan I bruger jeres person som brand og herigennem øger salg. Herudover Jette Ditlev, der formår at sætte jer ind i, hvilke muligheder netop jeres virksomhed har i udlandet og Christian Stadil, der vil inspirere jer til, hvordan I får mere passion ind i virksomheden og i sidste ende øger virksomhedens markedsværdi!

Strategisk underholdning – Dont tell it, show it

FC Undercover” er undercover-foredragsholder, som udgiver sig for at være ekspert i et givent emne – men med tiden bliver det mere og mere absurd, mens de tilhørende ikke ved, om de skal grine eller holde det inde.

Hvis du har lyst til at give dine kollegaer en anderledes og på alle måder uforglemmelig oplevelse, kan I overveje et foredrag med FC Undercover. Se mere i videoen herunder.

Shotgun #18 – Verdensøkonomien er ikke kedelig

Emil Thorup tager makroøkonomen Lars Christensenmed på en køretur til en snak om politik, renter, Federal Reserve, og hvorfor han bekymrer sig mere om, at én bestemt person laver en fodfejl, end han bekymrer sig om en ny finanslov og Donald Trump. Lyt og se med her!

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative