Halvér sygefraværet i din virksomhed

1. apr. 2019

Halvér sygefraværet i din virksomhed

Den 7. april er det WHO’s officielle World Health Day. Derfor sætter Youandx i denne uge fokus på sundhed!

I Danmark er vi på sin vis privilegerede nok til at have et sundhedssystem, der fungerer. Bliver vi syge, tøver vi som oftest ikke med at gå til lægen, fordi vi har muligheden. Vi tænker meget over, hvad vi spiser, og hvor meget vi træner. I har måske endda adgang til fitness, lækker kantine og frugtordning på arbejdspladsen. Helbred og sundhed hænger tæt sammen, men ofte bliver det mentale aspekt tilsidesat! Vi burde ikke negligere den mentale sundhed, da psykiske problemer, ifølge Psykiatri Fonden, er årsag til 50 procent af alle langtidssygemeldinger. Både den mentale og fysiske sundhed er derfor essentiel at have for øje, hvis I ønsker at optimere virksomhedens overordnede præstation.

Nedbring sygefraværet, og skab overskud! Hør hvordan med et målrettet foredrag!

Med et foredrag fra en af vores inspirerende foredragsholdere, vil I få nye inputs til, hvordan I optimerer sundheden i virksomheden. Med sunde og raske medarbejdere kan I nedbringe sygefraværet, optimere jeres performance, øge arbejdsglæden og sammen nå jeres mål. Noget af det bedste du kan gøre for din virksomhed er at investere i din egen og dine medarbejderes sundhed!

Hos Youandx har vi flere foredragsholdere, som kan hjælpe jer med at optimere den mentale og fysiske sundhed. Se et udpluk af vores foredragsholdere nedenfor:

Vi har blandt andreLuise Thye-Østergaard, som om nogen har været igennem en længere rejse for at finde sig selv – læs om hendes rejse i blogindlægget nedenfor, og om hvordan man lærer at stå ved sig selv. Herudover har viMads Vibe-Hastrup,der i videoen nedenfor giver sine bedste tricks til, hvordan I får styr på følelserne og skaber balance ogMartin Kreutzer, der ved hjælp af anti-inflammatorisk kost, kan inspirere til, hvordan I spiser både krop og hjerne i form,Peter Qvortrup Geisling, kendt som TV-lægen og fortaler for, at man husker at give sig selv et serviceeftersyn. Derudover har viCharlotte Bircow, Danmarks fitnessdronning, som har overlevet kampen mod kræft, ogBrian Nielsson, der hjælper jer med at skabe mentalt overskud i hverdagen.

Mads Vibe-Hastrup:
“Undgå stress og oprethold den følelsesmæssige balance”

Som mennesker er vi ofte styret af vores følelser, hvad end vi vil det eller ej. Men det er ikke sundt at undertrykke sine følelser, og dette kan forårsage både følelsesmæssige udbrud og påvirke din psyke negativt. Ved at få styr på følelserne, kan du spare ressourcer, undgå stress og opretholde balancen.

Den professionelle golfspiller og foredragsholder Mads Vibe-Hastrupgiver i denne uge gode råd til, hvordan du opretholder den følelsesmæssige balance både privat og på arbejdspladsen.

Luise Thye-Østergaard:
“Vi går på kompromis med os selv”

Hvis du virkelig mærker efter, hvem er du så egentlig? Uden titler, penge, social status og materialistiske genstande, der forsøder dit liv, står du tilbage med dit rå jeg. At kunne mærke efter og sætte ord på sine følelser har udbytte på flere punkter. Kommunikationen optimeres og bliver langt mere hensigtsmæssig – både i privaten såvel som erhvervsmæssige.

Vores foredragsholder Luise Thye-Østergaard, har været på en længere rejse, for at finde ud af hvem hun er. Hun giver sine bedste råd til, hvordan man finder sig selv, og tør at stå ved den man er.

Vil du have mere inspiration? Læs vores seneste blogindlæg:

Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev, og være blandt de første til at få den nyeste inspiration og ekspertviden:

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative