Få et tilskud på 10.000 kr. til et foredrag!

10. juni 2020

Få et tilskud på 10.000 kr. til et foredrag!

Få et tilskud på op til 10.000 kr. til et foredrag med mental sundhed som fokus.

Den 14. oktober er det Danmarks Mentale Sundhedsdag, og i den forbindelse støtter Velliv Foreningen med op til 10.000 kr. i tilskud til arrangementer, der sætter fokus på mental sundhed i uge 41.
Vi hjælper gerne med at finde en ekspert til både et foredrag eller en workshop. Se et udpluk af vores foredragsholdere nedenfor, og læs mere om, hvordan I søger tilskuddet her.

Hvorfor skal I booke et foredrag om mental sundhed?

Emnet kan vinkles i præcis den retning I har behov for og vi har flere forskellige eksperter, der kan tale ind i emner som arbejdsglæde, stress mental og fysisk sundhed. Måske I ønsker at blive klogere på, hvordan I genstarter efter corona eller hvordan I optimerer trivsel og sammenhold? Mental sundhed er et vigtigt fokuspunkt for enhver velfungerende virksomhed og skal ikke negligeres.

I kan ansøge indtil 23. august. Vi står altid klar ved telefonen, såfremt I ønsker yderligere sparring omkring, hvilke foredragsholdere, der er et match til jer. Giv os et uforpligtende kald på +45 70 200 449
Få inspiration nedenfor og ansøg her.

GENSTART EFTER CORONA – PETER THISTED DINESEN

Hør, hvorfor tillid er essentielt i en velfungerende virksomhed.Petergiver eksempler på, hvordan vi konstant bruger tilliden i vores daglige gøren og laden, og hvorfor emnet er så relevant her i tiden med corona. Læs mereher.

GENSTART EFTER CORONA – LARS JUHL

Hvordan træffer vi de rigtige beslutninger og håndterer uforudsigelige situationer som eksempelvis coronakrisen? Med sit aktuelle foredrag giverLarsjer værktøjer og indblik i, hvordan forandringer håndteres og overkommes. Læs mereher.

KROPPENS KRISEHÅNDTERING – UMAHRO CADOGAN

Hvad er dine stærkeste sundhedsvåben, når krisen rammer? Hvorfor rammer sygdom også sunde mennesker - og hvorfor bliver de oftest hurtigere raske og klarer sig bedre? Hvordan booster du dine chancer for at stå stærkest ift. diverse sygdomme? Læs mere her.

ØG SAMARBEJDE, ARBEJDS- OG LIVSGLÆDE – ARNE NIELSSON

Sug til dig, når en af Danmarks mest respekterede mentalcoaches deler ud af sine vigtigste værktøjer til, hvordan du bevarer ro, overblik og mental robusthed under pres. Læs mereher!

MENTAL TRIVSEL – ERLA HEINESEN HØJSTED

Erla er anerkendt for at være en indlevende og empatisk formidler med en solidt forankret faglighed og giver jer de rigtige forudsætninger og redskaber for at sikre, at du og din arbejdsplads bliver førende inden for mental trivsel, høj ydeevne, udvikling og undgår stress hos medarbejdere og ledere. Læs mere her!

FORANDRING OG ORGANISATIONSÆNDRING – ERIK LØGSTRUP

Få en masse konkrete tips og værktøjer til, hvordan selv små ændringer i din kommunikation kan gøre en stor forskel når du skal gennemføre forandringer. Afsættet er den seneste viden fra neurologien og psykologien – serveret med humor og er direkte brugbart i din hverdag. Læs mereher!

TAG ANSVAR OG UNDGÅ STRESS – THOMAS MARKERSEN

Hør, hvad du selv kan gøre for at sikre din egen og teamets trivsel. Du får den nyeste viden og værktøjer på stressområdet, så I sammen kan navigere bedst muligt gennem den konkrete situation I befinder jer i. Læs mereher!

STRESS AF MED LARS STRANDRIDDER

Lars tager jer med ned på dybt vand, hvor man ikke bare kan give op, når det bliver hårdt, og hvor mental kontrol og roligt sind er en nødvendighed. Det er alt sammen noget, som kan læres, og Lars har oparbejdet nogle unikke, men meget simple teknikker til at lære folk, hvordan man stresser krop og hjerne af, og hvordan man bevarer den mentale kontrol, selv i meget pressede situationer. Han vil lære jer, at kunne levere store præstationer uden stress behøver at være en del af det. Læs mere om Lars her.

HVORDAN ANSØGER I?

Ansøg igennem linket her inden d. 28. august 2020 og få tilskud på op til 10.000 kr. til et foredrag om mental sundhed.

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative