facebook
Krisen har også ramt YOUANDX!

16. mar. 2020

Krisen har også ramt YOUANDX!

Vi står alle i en ekstraordinær situation og arbejder derfor på højtryk, for at udvikle nye tiltag, der kan sikre vidensdeling, inspiration og læring, på trods af, at vi ikke alle er samlet det samme sted.

Hvis dine medarbejdere er sendt hjem og skal efteruddannes, I søger et webinar eller online coaching, så giv os et kald på 70 200 919. Vi sidder klar til at hjælpe jer med at finde en løsning, der tilpasses jeres aktuelle behov.

Viljen til sejr – Overkom selv de sværeste udfordringer

Vi ved, at vi alle står i en ekstraordinær situation. Vi er alle sammen ramt på trygheden og der er stor usikkerhed på flere parametre. Vi har lyttet til efterspørgslen og udbyder nu i samarbejde med Arne personlige coachinger digitalt.

Arne vil med sine mange års erfaring indenfor coaching af både erhvervsledere, sportsfolk og privatpersoner kunne hjælpe dig med at skabe klarsyn i situationer, der kan synes uoverkommelige, som den mange af os befinder sig i, i skrivende stund. Skriv til os hereller ring til os på 70 200 919, for at høre mere om mulighederne eller book en digital coaching med Arne.

Chok til verdensøkonomien

Hvordan stiller pandemien dig og din virksomhed? Lars står klar til at give dig en dybdegående erhvervsbrief, hvor han går ind i, hvilken indflydelse krisen kommer til at have på netop din virksomhed samt hvilke tiltag I kan benytte jer af i organisationen for at forblive proaktive. Ring til os og hør mere på 70 200 919 .

Få adgang til en verden af inspiration

Gør som 5000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke.

Decorative